Dankó Dénessel, Sátoraljaújhely alpolgármesterével beszélgettünk a 2021-es esztendő eredményeiről, a megoldott vagy éppen még megoldásra váró problémákról.
2022-01-05 |
Az asztallal két személy fog tudni játszani, hiszen a méretei kisebbek, mint egy normál csocsóasztalnak. Azért csocsóasztalt készített Donát, mert fontos számára, hogy funkciója is legyen az adott tárgynak. Nem véletlen, hogy - Leginkább a matematika és a fizika, valamint a gépészet érdekel, gépészmérnökként szeretnék majd tovább tanulni. – mondta el rádiónknak Fehérvári Donát.
2021-07-24 |
Miskolc és Onga között új, ütemes menetrend biztosít egyenletes utazási lehetőségeket. A nyaralások tervezésénél hasznos információ lehet, hogy nagymértékben átalakul a Balaton térségében közlekedő autóbuszjáratok menetrendje, és az ország számos pontjáról könnyebben elérhetővé válik a tó a nyári időszakban is.
2021-06-18 |
Szűcs Edit jelmeztervező csapatával elnyerte a Dán Filmakadémia által kiosztott Robert-díjat a Legjobb jelmez kategóriában. Az elismerést eredményező dán nagyjátékfilm 2019-ben a Proton Cinema és Nimbus Film gondozásában készült és 1,5 hónapot forgott Magyarországon, úgynevezett szervíz-munkaként. Ennek köszönhetően a stáb számos tagja, így a kreatív folyamatokért felelős jelmez, berendező és smink csapat is magyar volt.
2021-03-25 |
Látványos szakaszába érkezett a sárospataki Iskolakert felújítása, amely a Tiszáninneni Református Egyházkerület beruházásában valósul meg. Egeresi Gábor, a Sárospataki Református Kollégium titkára, a Tudományos Gyűjtemények Múzeumának igazgatója arról beszélt rádiónknak, hogy hol is tartanak a munkálatok az Iskolakertben, valamint a múzeumban.
2020-04-28 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt