A koronavírus világjárvány két éves mélyrepülése után újra magasabb fordulatszámon pörög a légi utasforgalom a Debrecen Nemzetközi Repülőtéren. Tavasszal már a Wizzair diszkont légitársaság – amelynek bázis reptere a debreceni – több járatát újraindította, ettől a héttől pedig két új nyaraló desztináció, a görög sziget, Korfu és a bulgáriai Burgasz is bekerült a menetrendbe.
2022-06-01 |
Az új menetrendett idén első alkalommal, online társadalmi egyeztetés során lehetett véleményezni. A legnagyobb InterCity utasforgalommal rendelkező Budapest–Nyíregyháza–Miskolc vonalon is változás lesz: például Miskolcról, Szerencsről ezentúl már a nyíregyházi átszállást mellőzve biztosítják szolnoki irányban a fővárosi közvetlen eljutást a Nyugati pályaudvarra
2021-11-17 |
Miskolc és Onga között új, ütemes menetrend biztosít egyenletes utazási lehetőségeket. A nyaralások tervezésénél hasznos információ lehet, hogy nagymértékben átalakul a Balaton térségében közlekedő autóbuszjáratok menetrendje, és az ország számos pontjáról könnyebben elérhetővé válik a tó a nyári időszakban is.
2021-06-18 |
Bő fél év szüneteltetés után újraindítja menetrend szerinti járatait Németországba, Münchenbe a Lufthansa a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről. A koronavírus járvány miatt világszerte radikálisan visszaesetett a légi közlekedés forgalma, ez a cívisvárosra is igaz. A korábbi évek rekord utasszámai után idén a túlélés a cél – erről beszélt rádiónknak Vajda János, a repteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője. Jelenleg a Wizzair londoni menetrend szerinti járata az egyetlen, amivel rendszeresen repülhetnek innen az utazók, emellé most pozitív lépésként zárkózik fel a müncheni desztináció október 26-ától. A repülőtér a gépkarbantartás és a teherforgalom területén is próbál bevételhez jutni.
2020-10-27 |
A miskolci önkormányzat legutóbbi ülésén elfogadta a közlekedési társaság előterjesztését miszerint változik a villamosok és az autóbuszok menetrendje és változik a vonaljegyek, bérletek ára Miskolcon. Április elsejétől csökkenni fog csúcsidőn kívül az 1-es és a 2-es villamosvonalon, valamint több autóbuszvonalon a járatok száma.
2020-03-18 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt