A család volt a központi témája a 4. Lelkesítőnek Abaújváron, melyet július 8-án tartottak. Az egésznapos rendezvényen több mint 600 látogató vett részt – akik nemcsak a környező településekről, hanem az ország távolabbi városaiból, gyülekezeteiből érkeztek, de rengetegen jöttek határainkon túlról is.
2023-07-19 |
A miskolci gyermekkorház dolgozói, orvosai, ápolói nagyon örülnek és lélekben erősíti őket a munkájukban az a szivecske amelyet az abaújvári református gyülekezettől kaptak - mondta dr. Farkas Edina kórház lelkész azon a jótékonysági adománygyűjtő koncerten amelyet vasárnap tartottak a parókia udvarán.
2021-07-09 |
Szabadtéri zenés istentiszteletet tartanak július 4-én, szombaton 18 órától az Abaújvári Református Egyházközség parókia kertjében.
0:00
0:00
2020-07-01 |
A református egyházközség által működő műhelyben a helyben megtermesztett zöldségekből és gyümölcsökből lekvárok, szörpök, valamint fából és üvegből használati- és dísztárgyak készülnek, festéssel, és gravírozóval.
2019-11-14 |
Az elmúlt hétvégén, augusztus 3-án, Lelkesítő Keresztyén Családi Napot szervezett az Abaúji Egyházmegye Abaújváron. Az egyházi esemény programjai között bizonyságtételek is szerepeltek. Ilyen volt Boros Lajos, egykori fogvatartott bizonyságtétele is, aki elmesélte történetét, valamint arról is beszélt, hogyan lehet a jó Isten szolgálatával békét lelni, és hogyan lehet a börtönben a hivatalos munka mellett, lelki szolgálatot is végezni.
2019-08-07 |
Az Abaúji Református Egyházmegye második alkalommal szervezte meg "Lelkesítő" elnevezésű rendezvényét Abaújváron. Bizonyságtételek, dicsőítések, kanapébeszélgetések, keresztyén zenei koncertek és gyermekprogramok várták a vendégeket a parókia udvarán. A regisztrációk alapján nemcsak a környékről érkeztek a vendégek, hanem Budapestről, de még a Dunántúlról is. Most következő összeállításunkban a Beregszászi Főiskolai Református Ifjúsági Gyülekezet dicsőítő együttesét is hallhatják.
2019-08-06 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt