Az esemény Magyarország 3. legnagyobb boros találkozója, a művészek számát tekintve pedig a legnagyobb jazzfesztivál. 4 napon keresztül félszáz magyar pincészet borkínálatából kóstolhatnak a látogatók, illetve 286 magyar jazzmuzsikus 61 formációban 4 színpadon gondoskodik a jó hangulatról.
2021-07-31 |
A Budapesti Műszaki Egyetemen működő közösség célja a mérnöki hivatás és a hitélet összekapcsolása. Istentiszteleteik során különleges illusztrációkat is láthatnak a jelenlévők. A fesztiválra elhozták a versenyezz a robottal programot.
2021-07-30 |
Egy új kezdeményezésnek köszönhetően a nyár további részben minden hétvégén lesz program Sárospatakon a Vízikapunál. Ezt ígérték a Sárospataki Piknik elnevezésű rendezvény szervezői sajtótájékoztatójukon. Körmöndi Zoltán a programsorozat egyik szervezője úgy fogalmazott: a piknikkel is szeretnék segíteni a város turisztikai kommunikációjának hatékonyságát.
0:00
0:00
2021-07-30 |
Csík Zenekar, LGT, Csányi Sándor, Csókkirály és számos nagy produkcióval készül a tokaji Fesztivál Katlan az idei nyárra. A nyíregyházi Dr. Fintor Gábor igazgatótól megtudtuk, nagyon sok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kultúra kedvelő látogat el a páratlan panorámát nyújtó szabadtéri színházba.
2021-07-17 |
A jubileumi rendezvényt tavaly nyáron tartották volna, ám a járvány miatt akkor ezt nem tudták megtenni. Az idei program szervezése már hónapok óta tart, ugyanis Muhari Zoltán polgármester optimista volt, azt mondja a harmadik hullám legnehezebb napjaiban már felvette a kapcsolatot zenészekkel, fellépőkkel, és egyeztettek - ha lehet majd fesztivált rendezni, legyenek fellépők is Panyolán.
0:00
0:00
2021-07-11 |
A szervezők szeretnék, ha a 16-23 év közötti fiatalok köréből olyan önkénteseket vonhatnának be a kis zenei helyszínek működésébe, akik tevékenyen részt vennének a „színfalak mögötti” életben.
2021-06-30 |
Látványos akrobatikus elemeket tartalmaz a légtánc, amelyet egyre többen próbálnak ki Nyíregyházán is. Makara Éva Dóra a FlowAerialdance vezetője egy különleges előadásra készül június 26-án a Decathlon élménypróbán, ahol az érdeklődök nemcsak megtekinthetik, hanem ki is próbálhatják ezt a mozgásformát.
0:00
0:00
2021-06-23 |
Az esemény egy különleges témával, az űrkutatás és a kereszténység kapcsolatával foglalkozik, és a témában világi és egyházi személyekkel találkozhatnak az érdeklődők május 27-én, 19 órától a Partium Ház belső udvarán. Regisztrárició nem szükséges, és az első személyes jelenlét alkalmával 30-40 érdeklődőt várnak.
2021-05-27 |
Szólj be a popnak! címmel rendez online eseményt a Szólj be a papnak! Rendezvénycsapata, amely során a keresztény könnyűzene útkereséséről beszélgethetnek az érdeklődők a szakemberekkel. A találkozón a tradicionális és az újabb, pop jellegű egyházzene képviselői lesznek jelen. Az eseményre május 3-án este 7 órától kerül sor.
0:00
0:00
2021-04-28 |
A nevezési időszak jelenleg is tart, folyamatosan érkeznek a nagyjáték és kisjátékfilm kategóriákra a nevezések. Már két dokumentumfilm meghívást kapott a nemzetközi filmseregszemle CINEDOCS versenyprogramjába. A filmfesztiválon emlékeznek a 100 éve született Jancsó Miklós munkásságára valamint arról is, hogy a magyar film idén 110 éves. Folyamatban vannak továbbá az előkészítő tárgyalások a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetségével hogy éves közgyűlésüket Miskolcon tartsák idén is.
2021-04-23 |
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt