Szólj be a popnak! címmel rendez online eseményt a Szólj be a papnak! Rendezvénycsapata, amely során a keresztény könnyűzene útkereséséről beszélgethetnek az érdeklődők a szakemberekkel. A találkozón a tradicionális és az újabb, pop jellegű egyházzene képviselői lesznek jelen. Az eseményre május 3-án este 7 órától kerül sor.
0:00
0:00
2021-04-28 |
A nevezési időszak jelenleg is tart, folyamatosan érkeznek a nagyjáték és kisjátékfilm kategóriákra a nevezések. Már két dokumentumfilm meghívást kapott a nemzetközi filmseregszemle CINEDOCS versenyprogramjába. A filmfesztiválon emlékeznek a 100 éve született Jancsó Miklós munkásságára valamint arról is, hogy a magyar film idén 110 éves. Folyamatban vannak továbbá az előkészítő tárgyalások a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetségével hogy éves közgyűlésüket Miskolcon tartsák idén is.
2021-04-23 |
A bűnmegelőzés modern eszközeivel, új interaktív módszerekkel ismerkedhettek meg a résztvevők a Bűnmegelőzési Tanács legutóbbi rendezvényén Miskolcon. Szó esett az online élettér veszélyeiről, a Z-generáció sajátosságairól, az asszertív kommunikációról, a leggyakrabban elkövetett bűncselekményekről is.
2021-02-11 |
Bukovinszky Béla közel másfél évtizeden át szervezte csapatával Északkelet-Magyarország egyik legnagyobb rendezvényét, a Hegyalja Fesztivált a Tokaj és Rakamaz közötti kempingben. A rendezvényen minden esztendőben több tízezer fiatal vett részt. Aztán a fesztivál a 2008-ban kezdődött és éveken át elhúzódó gazdasági világválság hatására elhalt, a vállalkozó pedig egy új területre evezett.
2021-01-08 |
Az idei témák a generációs átadás, az innovációs és a járványhelyzet gazdasági kezelése voltak. A miskolci fiatal vállalkozókat is próbálja segíteni a szövetség régiós képviselete különböző módokon, ennek részleteiről is beszámolt rádiónknak Oszlánczi Réka Észak-Magyarországi régiós elnök.
2020-12-31 |
Miskolcon is nagy népszerűségnek örvendett a rendezvény, amelyet minden év november második hetében rendeznek meg egy nemzetközi programhoz kapcsolódva. Az idei témák a generációs átadás, az innovációs és a járványhelyzet gazdasági kezelése voltak. A miskolci fiatal vállalkozókat is próbálja segíteni a szövetség régiós képviselete különböző módokon, ennek részleteiről is beszámolt rádiónknak Oszlánczi Réka Észak-Magyarországi régiós elnök.
2020-11-27 |
Második alkalommal szervezte meg a Kollégiumi Könyvtári Napokat a közelmúltban a Tiszántúli Református Egyházkerület Nagykönyvtára. Az előadások között minden korosztály megtalálhatta a számára legérdekesebbet. A gimnazistáknak a tanulás megtanulásáról tartott előadást Kovács Csilla.
2020-10-29 |
A Debreceni Régiségvásár hazánk legnagyobb ilyen jellegű vidéki vására, mely kéthetente látogatható a Kishegyesi úti nagyáruház parkolójában. Ide érkezik időről időre az a 100-nál is több árus, akik elsősorban a Tiszántúlról, de az ország távolabbi részeiről jönnek, sőt előfordul, hogy a határon túlról is. A következő régiségvásár időpontja október 11-e, vasárnap és ezzel együtt még 5 ilyen alkalom lesz ebben az évben.
2020-10-07 |
Szeptember 23-án és 24-én a moziban 4 filmet vetítenek, amelyet beszélgetések követnek, zenekarok mutatkoznak be, illetve fotókiállítást is láthatnak az érdeklődők. A cél, hogy keresztény témákat dolgozzanak fel a művészeteken keresztül. Az ingyenes programokra online várják a jelentkezéseket.
0:00
0:00
2020-09-22 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt