Kétnapos rendezvénnyel ünnepelte meg a Nyilas Misi Ház a húsz évvel ezelőtti alapítást. Az ünnepi Istentiszteleten Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke hirdetett igét, köszöntőt mondott Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke.
2023-10-19 |
Tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Zempléni Szabad Pálinka Napot Füzéren. Az esemény idén egy kissé családiasabb volt, mint az előző években, de hangulat mit sem változott.
2023-10-09 |
A sport, a gasztronómia, a hagyomány és a kultúra egyformán szerepet kapott a cigándiak legutóbbi rendezvény napján. Átadtak egy új sportlétesítményt, valamint lezajlott a 18. Cigándi Bélesfesztivál is.
0:00
0:00
2023-10-05 |
Hagyományteremtő szándékkal szervezte meg először a Dr. vitéz Roncsik Jenő Sportnapot a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség és a Debreceni Honvéd Sport és Diáksport Egyesület, Rendvédelmi Utánpótlás Szakosztálya, valamint a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
2023-09-27 |
A XIII. Debreceni Népi Kézműves Fesztivál és az I. Regionális Mézeskalácsos találkozó programjaira várják az érdeklődőket hétvégén Debrecenben a Dósa Nádor téren.
2023-09-22 |
A tánc művészet és sport is egyben. A ritmikus, zenére történő mozgással érzelmeket fejezhetünk ki és társadalmi kapcsolatokat is építhetünk. A tánc az emberek közötti nonverbális kommunikáció eszközének is tekinthető. Táncelemeket tartalmaz a torna, a műkorcsolya, a jégtánc vagy a szinkronúszás, sőt  a harcművészetek formagyakorlatait is gyakran hasonlítják táncokhoz. A tánc segíti az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt.
2023-09-07 |
Farmeros lelkészek találkozója címmel szerveztek előadást idén a Panyola Feszten. A református templomban megtartott alkalomhoz több református lelkipásztor csatlakozott. A rendezvény koordinátora a nyíregyházi születésű Didi Xénia volt, aki negyedik éve szolgál a református egyházközség lelkipásztoraként Panyolán.
2023-08-22 |
A 41. Magyar Sajtófotó Kiállítás megnyitójával kezdődtek a virágkarneváli programok Debrecenben. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége felhívására tavaly 289 fotós 6800 -nál is több felvételt küldött be. Ezek közül választotta ki egy négytagú, nemzetközi zsűri a legjobbakat. A kiállítás a Csapó utcán látható szeptember 5-ig. A szabadtéri tárlat Budapest, Pécs, Kecskemét és Sándorfalva után érkezett a cívisvárosba.
2023-08-17 |
A nyíregyházi városrész 49. ünnepét augusztus 11-12. között rendezik meg. A sportprogramok mellett, színpadi előadások is szórakoztatják majd a rendezvényre látogatókat, de lesz kézműves foglalkozás, solymászbemutató, termékkóstoló, habparty és utcabál is.
2023-08-07 |
Idén Debrecen is bekapcsolódik az immár 5 éves "Orgonák Éjszakája”-elnevezésű országos rendezvénysorozatba. A Filharmónia Magyarország szervezésében augusztus első szombatján a hangszerek királynője lesz a főszereplő, a cél, hogy minél többen megismerhessék hangzását, működését, sokoldalúságát.
2023-08-04 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt