Idén Bükkszentkereszten táboroztak a csapat tagjai és a környéken tartották a korosztályonként lebontott tréningeket. A közös edzések még inkább összehozták a gyerekeket, főleg nagy kedvenc volt az erdei váltófutó csapatverseny. De az esti tábortüzek és közös sütögetés és éneklés is erősítették a közösségi érzést.
2023-08-15 |
A táborozás utolsó napján a miskolci egyesület sportolói rajthoz álltak a 10. Granfondo Stelvio Santini elnevezésű országúti versenyen. A miskolci kerékpárosok szinte minden kategóriában a mezőny első részében végeztek, több dobogós hely mellett Boros Gyula és Virág László a legjobbnak bizonyult korcsoportjában.
2022-06-24 |
A Mozdulj Nyíregyháza programsorozat egyre népszerűbb a városlakók körében. A régi és új helyszíneken, több mint 25-féle mozgásforma közül választhatnak a sportolni vágyók, a foglalkozások között minden korosztály megtalálhatja az edzettségének megfelelőt, vagy éppen a kedvére valót. Vitai Klára edzőhöz is egyre többen csatlakoznak. A tréner rádiónknak elmondta, hétvégenként túrákat is szervez, amelyhez fogyatékossággal élők is csatlakozhatnak.
2021-10-08 |
Bánki Anikó Angliában szerzett képesítést a testépítésről és azóta professzionális szinten segíti az edzeni vágyók mellett a rehabilitációban résztvevők életét is. Külföldön ugyanis bevett szokás, hogy egy-egy betegség után személyi edzést, speciális gyakorlatokat javasolnak a betegeknek. A külföldön szerzett tapasztalatokról Pokrovenszki Gergelynek nyilatkozik a testépítőnő.
2021-06-15 |
A covid betegségen átesett embereknek újra el lehet kezdeni a sportolást, de csak megfelelő kontrolálás alatt és a fokozatosság elvét betartva- hívta fel a figyelmet Szentes-Szendrey Anna Mária sportrehabilitációs szakember.
2021-02-13 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt