Az korlátozások enyhítéséről és az oltási számok markáns növekedéséről szóló híreinek hatására a lakosság harmada újra bízik abban, hogy el tud menni nyaralni – derül ki a Szállás.hu és az Ipsos legfrissebb reprezentatív felméréséből.
0:00
0:00
2021-04-29 |
Olyan kerékpárutat terveztek meg, amely összeköti Miskolcot és Egert, felfűzve erre a Bükkalja településeit (Miskolcot, Kisgyőrt, Harsányt, Borsodgesztet, Sályt, Tibold­darócot, Tardot, Bogácsot, Szomolyát és Egert)– mondta el Szabó Gergely, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke. A tervezett útvonal kifejezetten családbarát lesz távol a forgalmas utaktól.A kerékpárúterdőkön, régi mezőgazdasági utakon, szántóföldek mellett, szőlők és tavak mentén keresztül vezet majd.
2021-03-14 |
Advent harmadik vasárnapján istentiszteletet közvetítettünk az egri református templomból. Igét hirdetett Tóth Imre,a gyülekezet lelkipásztora.
Heves megyében történik a legtöbb betörés az országban, ezután Budapest, majd Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod megye következik. Az ilyen esetek számát lakóhelye közelében mindenki nyomon követheti a rendőrség honlapján megtekinthető bűnügyi térképen.
0:00
0:00
2019-08-08 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt