A beruházáshoz a fenntartó Tiszáninneni Református Egyházkerület biztosítja a szükséges forrásokat – közölte rádiónkkal dr. Téglás Zsolt, az iskola igazgatója. Mindezeken túl beszélt arról is, hogy intézményük keresi az együttműködés lehetőségét a Magyar Honvédséggel is.
2022-01-27 |
Új épületek jövőre már csak akkor kapnak használatbavételi engedélyt, amennyiben teljesítik a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeket. 2021 január 1-től az összes energiafelhasználás legalább 25 százalékának fedezésére megújuló energiaforrást kell alkalmazni, erre megoldást jelenthet a napelemmel párosított elektromos fűtés, vagy a biomassza-tüzelés is. Miskolcon az új építésű társasházak esetében a MIHŐ fűtési rendszerére történő csatlakozással teljesíthetők az energiaigényre vonatkozó uniós előírások - mondta rádiónknak Tóth Gábor létesítmény energetikai-szakmérnök, gépészmérnök.
2021-01-07 |
A tervek szerint szeptember végére befejeződik az óvoda energetikai korszerűsítése Emődön. A beruházás uniós pályázaton nyert pénzből valósul meg. A Miskolctól mindössze 18 km-re fekvő településen a polgármesteri hivatal, valamint az iskola épülete is megújult az elmúlt időszakban.
2019-07-23 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola