Folytatódik az óvodafelújítási program Miskolcon. Három gyermeknevelési intézményben - a Dózsa György úti és a Szeder úti Tagóvodában, valamint a Stadion Sport Tagóvodában kezdődtek meg a rekonstrukciós munkálatok. A felújítások idejére az óvodások ideiglenes helyre költöztek át. Petránné Képes Gizella, a Miskolci Integrált Óvodai Intézmény vezetője volt stúdiónk vendége, akit más aktualitásokról is kérdeztünk.
2021-10-21 |
Megújult a felsőzsolcai Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola. Korszerűsítették az épület energiaellátását. A beruházás 140 millió forintba került. Az idén tíz éve egyházi fenntartásban működő intézményben önerőből egyéb munkákat is elvégeztek: kifestették a tantermeket, lecserélték a tetőt és egy új kültéri játszóteret is kialakítottak.
2021-09-07 |
Fűtéskorszerűsítéssel folytatódott a fejlesztések sora emellett a lakószobák és közösségi terek bútorzatát is kicserélték. Ezenkívül egyedülálló formatervezett park létesült az autistáknak. A régi játszókerti rész mellett egy új pihenőparkot is kialakítsanak, ahol helyet kaphatnak az egyedi játékok, ezek között fészekhinták, ülőpadok és egy fedett pavilon. - Az alkotásban részt vettek az alapítvány asztalos munkatársai és a fogyatékossággal élő munkavállalók is. A festést az otthon lakói végezték. – mondta el Szalkai Dániel az alapítvány munkatársa. Viszont a részletekről először Bohus Viktória a projektekért felelős munkatárs számol be.
2021-07-02 |
A tervek szerint szeptember végére befejeződik az óvoda energetikai korszerűsítése Emődön. A beruházás uniós pályázaton nyert pénzből valósul meg. A Miskolctól mindössze 18 km-re fekvő településen a polgármesteri hivatal, valamint az iskola épülete is megújult az elmúlt időszakban.
2019-07-23 |
A beruházást egyházkerületi támogatással, pályázati forrásból és adományokból valósította meg a Bódvaszilasi Református Egyházközség.
2019-05-22 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt