Az évértékelés idejét éljük a napokban. A Miskolc melletti kisváros Szikszó polgármestere is vállalkozott erre. Mint elmondta:a tavalyi év volt számukra –csakúgy mint az ország számára is- az első két év után, hogy minden rendezvényüket megtudták tartani.
2023-01-15 |
Országos szinten több településen vízkorlátozásokat vezettek be és az Alföldön is óriási az aszály, nálunk a hat forrásból működő vízellátás eddig akadálymentes. - Fontos a nyári időszakban takarékoskodni a vízzel, hiszen az ivóvíz is egy természeti kincs- mondta el rádiónknak Viszokai János a MIVIZ Kft. műszaki igazgatója. Megnyugtatta Miskolc lakosságát, hogy a hírek ellenére ne kezdjenek pánikszerűen ivóvízfelvásárlásba, vagy tárolásba.
2022-07-14 |
Gyakran előfordul, hogy nincs körbekerítve az építkezési terület vagy ha ez mégis megtörténik, akkor nincs feltüntetve, hogy baj esetén, kit lehet értesíteni. Erre nagy szükség lett volna nemrégen, amikor a nagyerejű szél kiborította az ideiglenes kerítéseket és az építkezési területen lévő hulladékot is széthordta az utcában.
2020-05-27 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola