Az adónem alá tartozó vállalkozóknak csak lakossági ügyfelektől lehet bevételük, vállalkozástól, cégektől vagy jogi személytől nem. Fontos odafigyelni arra, hogy a régi adónem alól automatikusan kikerül az ember, viszont azok a vállalkozók, akik szeretnék folytatni a katás adózást, szeptember 25-ig be kell jelenteni, mert a regisztráció már nem automatikus.
2022-07-28 |
Országos szinten több településen vízkorlátozásokat vezettek be és az Alföldön is óriási az aszály, nálunk a hat forrásból működő vízellátás eddig akadálymentes. - Fontos a nyári időszakban takarékoskodni a vízzel, hiszen az ivóvíz is egy természeti kincs- mondta el rádiónknak Viszokai János a MIVIZ Kft. műszaki igazgatója. Megnyugtatta Miskolc lakosságát, hogy a hírek ellenére ne kezdjenek pánikszerűen ivóvízfelvásárlásba, vagy tárolásba.
2022-07-14 |
A beruházás célja a forgalomcsillapítás a belvárosban. Az építkezés előreláthatólag 14 hónapig tart. Végeredményben a Szinva-híd Petőfi utcai csomópontból indulva a Meggyesalja utcáig fog húzódni az új szakasz, ezzel tudják csillapítani a Rácz György út forgalmát.
2022-06-04 |
Szünetel az ügyfélfogadás, és nem működik a jogi képviselő vagy védő nélkül eljáró ügyfelek számára az ügyfélsegítő szolgáltatás. A részletekről dr Horváth Dóra bírót, a Miskolci Törvényszék szóvivőjét kérdeztük.
2021-04-10 |
Cigánd neve legutóbb azzal került a sajtóba, hogy náluk diagnosztizálták az egyik első koronavírusos beteget Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A helyzet azóta konszolidálódott a bodrogközi városban, a betegek meggyógyultak, sőt a fejlesztések sem álltak le a kijárási korlátozás alatt. Ezekről beszélgetünk a következő percekben Oláh Krisztián polgármesterrel.
0:00
0:00
2020-05-13 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt