Pető Tibor szegedi pedagógus a maga eszközeivel segíti a leveleki gyülekezeti ház megépülését. Kerékpáros versenyzőként ugyanis kilométereit ajánlja fel megvásárlásra. A sportember június 17-én, este 9.00 órakor indul el Szegedről, hogy biciklijével másnap reggel 9-re megérkezzen Levelekre, az éppen kezdődő Istentiszteletre.
2023-05-26 |
Gyülekezeti ház építését tervezi a Leveleki Református Egyházközség, ezért jótékonysági hangversenyre várják mindazokat, akik adományaikkal szívesen segítenék a közösségi tér megépítését. A koncert március 25-én, 16.00 órától kezdődik a Leveleki Váci Mihály Művelődési Központban, ahol közreműködik a Szegedi Ökumenikus Kórus. Egyik karnagyukkal Nagy-Szabó Kornéliával beszélgetünk a most következőkben
2023-03-24 |
Az anyaegyház, Besenyőd mellett a leveleki az egyik legdinamikusabban fejlődő gyülekezet. 25 évvel ezelőtt templomot építettek, amelyet azóta korszerűsítettek is, most pedig gyülekezeti ház építését határozták el. Simon Döme András lelkipásztort és Terbócs László presbitert hallják.
2023-03-15 |
Istentiszteletet közvetítettünk a leveleki református templomból. Igét hirdetett Simon Döme András, a gyülekezet lelkipásztora.
Református istentiszteletet közvetítettünk Levelekről. Igét hirdetett Simon Döme András, a gyülekezet lelkipásztora.
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt