Idén a Sárospatak és Olaszliszka közötti folyószakaszt takarította ki versenyen részt vett 5 csapat. A túlnyomórészt műanyag csomagolóanyagok, palackok főleg határokon túlról, javarészt Ukrajnából érkeznek és rakódnak le a Bodrog partján, árterein. A szervezők és a résztvevők közös célja, hogy idővel teljesen hulladékmentessé váljon a folyó.
2022-09-13 |
Elismerésben részesítette a Belügyminisztérium az olaszliszkai önkormányzat közmunka programját. Az emléklappal együtt tízmillió forintot is kap a település, amelyet szintén a közmunkaprogram továbbfejlesztésére fordítanak majd.
2022-01-30 |
Egy híd és a helyi katolikus templom támfala is megrongálódott az utóbbi időben Olaszliszkán. Az önkormányzat, valamint a helyi hívő közösség gazdasági lehetőségei nem tették lehetővé, hogy a költséges beruházásokat saját erőből megvalósítsák, ezért kormányzati segítséget kértek. Ennek köszönhetően az Olaszliszka és Szegilong közötti híd felújítása már megkezdődött. Erre az időszakra le is zárták az utat. A templomot érintő támfalfelújítás is hamarosan kezdetét veszi – tudtuk meg a helyszíni bejáráson.
2020-05-14 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt