Jó ütemben halad a Bortemplom felújítása, a Városi Uszoda és a Városi Sportcsarnok fejlesztése, valamint a Borbarlang, az egykor ikonikus szórakozóhely átalakítása, funkcióbővítése.
2023-08-29 |
Átadták a cigándi Kántor Mihály Általános Iskola felújított és jelentősen kibővített épületét. A beruházásra több mint 283 millió forintot fordíthatott a fenntartó Sárospataki Tankerületi Központ, ami európai uniós forrásból származott. Mindezt a gyereklétszám növekedése indokolta
2023-04-01 |
Már a tervezett komplexum hatszintes épülete érvényes építési engedéllyel rendelkezik. Mintegy 15 ezer négyzetméteren, 176 kórházi ágy kap helyet, valamint 10 műtőt is kialakítanak. A tervek szerint négy év múlva már a betegeket is fogadhatja a legkorszerűbb berendezésekkel, a legképzettebb szakembergárdával rendelkező egészségügyi centrum.
2022-09-15 |
Veszélyes hulladék tárolására is alkalmas hulladékudvar épül Sárospatakon az Abaúj-Zemplén Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás kezdeményezésére. A beruházásról tartottak tájékoztatót a helyszínen. A létesítmény a helyi iparterület közelében készül el, ahol nem zavarja a lakókat – közölte Aros János a város polgármestere.
2022-03-02 |
A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága, az önkormányzat, valamint a Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft közreműködésével jelentős, a XXI. század kihívásának megfelelő fejlesztések kezdődtek el a Hortobágyon.
2022-01-27 |
Két idegenforgalmi beruházás kezdetét jelentették be a napokban Szerencsen. A számos cukrászdát és cukrászüzemet is működtető Halász Produkt Kft. Egy látványcukrászdát épít, a Pepita Macska Vintage Kávézó és Étterem pedig apartmanokat alakít ki és fejleszti a konyháját, udvarát, valamint az éttermi teraszt is.
2021-12-01 |
Az intézmény még ebben az évben megnyitja kapuit 24 kisgyermek előtt. A Sajóbábonyi Szivárvány Óvoda, Bölcsőde és Konyha folyamatosan fogadja a jelentkezőket. A fejlesztés célja, hogy elősegítse a kisgyerekeket nevelő szülők visszatérését a munkaerőpiacra. Szilva István, a Miskolc közeli település polgármestere rádiónknak elmondta, fejlesztéseikkel szeretnék komfortosabbá tenni a várost az ott élők számára, fontosnak tartja a település népességmegtartó erejét.
2020-11-19 |
Csaknem egymilliárd forintból épül új tanuszoda Encsen. Az alapkőletétel okán megszervezett ünnepségen dr. Hörcsik Richárd a térség országgyűlési képviselője nyilatkozott rádiónknak.
0:00
0:00
2020-09-25 |
Debrecen közvetlen szomszédságában fekszik Mikepércs, amely a cívisváros vonzerejének, munkalehetőségeinek és saját adottságainak is köszönhetően folyamatosan fejlődik, egyre bővül a lakosság száma. Az önkormányzat uniós támogatással, a Terület- és Településfejlesztési Programból elnyert pályázati források felhasználásával több nagy beruházást is elindított, hogy javítsa az itteni körülményeket, még szebbé, élhetőbbé tegye a települést.
0:00
0:00
2020-09-02 |
Hamarosan turisztikai fejlesztések kezdődnek Miskolctapolcán: parkok, sétányok, terek újulnak meg, rehabilitálják a csónakázótavat, játszóteret. A több mint 2 milliárdos beruházást pályázati forrásból valósítja meg a Miskolci önkormányzat. Mindeközben a tervek szerint halad a Miskolctapolcai wellness és élményfürdő építése.
2020-08-23 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt