A nemrégen önálló egyházközségként megalakult, 2020-ban templommal gyarapodó közösség nem csak az istentiszteletekre, hanem – szinte a hét minden napján – alkalmakra is várja a hitüket gyakorolni vágyókat. Emellett fejlesztenek is. Napelem már van az új épületen, most hőszivattyúra gyűjtenek, hogy könnyebben vegyék az akadályokat az energiaválság közepette.
2023-02-27 |
Istentiszteletet közvetítettünk Nyíregyházáról, az örökösföldi református templomból. Igét hirdetett Nagy József, a gyülekezet lelkipásztora.
Nagy örömünkre szolgál, hogy a már 20 éve működő gyülekezet egyre nagyobb és nagyobb, és egyre aktívabb – fogalmazott rádiónknak Nagy József lelkipásztor.
2020-11-22 |
Most vasárnap szentelik fel az Örökösföldi Református templomot. Az alapkőletétel még a reformáció 500. évfordulója alkalmából, 2017-ben történt. Az épületegyüttesben nem csak templom, hanem közösségi központ és parókia is épült.
2020-09-10 |
Karácsony másodnapján ünnepi istentiszteletet közvetítettünk felvételről a Nyíregyháza-Városi református gyülekezet örökösföldi közösségéből. Igét hirdetett Nagy József lelkipásztor. A felvétel december 25-én készült.
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt