Néhány hónapos kényszerszünet után folytatódik a Diósgyőri vár revitalizációjának II. üteme. A rekonstrukciót az eredeti terveknek megfelelően végzik a kivitelezők.
2023-12-15 |
Az ehhez szükséges elrendelő levél aláírásával elkezdődött a Kenézlő és Balsa között megépülő Tisza-híd engedélyeztetési folyamata – jelentette be dr. Mosóczi László az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára a kenézlői Tisza-parton megtartott sajtótájékoztatón. Hozzátette, a kormány megértette és indokoltnak látta a térség települései és lakói által támasztott társadalmi igényt az eredetileg 1930-ban épített, majd 1944-ben felrobbantott híd újjáépítésére.
2022-03-26 |
Az ország más településeihez hasonlóan, az elmúlt esztendő nem volt könnyű a nagy történelmi múlttal rendelkező Ónod számára sem. A Miskolctól mindössze 20 kilométerre fekvő községnek 2021-ben kevesebb pénzből kellett gazdálkodnia, az iparűzési adóból ugyanis jóval csekélyebb bevételük volt.
2022-01-13 |
A hajdú-bihari térség életében több szempontból is fontos vízrendszer korszerűsítésére uniós pályázati forrásból több mint 3 milliárd forintot nyert az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság konzorciuma.
2020-08-02 |
Korhűen rekonstruálják a Nagy Lajos korabeli várat, hitelesen bemutatva ezzel a magyar történelem egy jelentős korszakát. A fejlesztéssel Közép-Európa meghatározó turisztikai központjává válik Diósgyőr vára.
2020-02-12 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola