A 25 éves Érpataki Asszonykórus Guinness rekorddal is büszkélkedhet. Pár évvel ezelőtt a Zsindelyes Fesztiválon 72 órás együtténeklés csúcsát állították be, amelyet azóta sem döntött meg senki. A többszörös Aranypáva díjas asszonykórus útja azóta is töretlen, legközelebb augusztus 21-én hallhatjuk őket a sóstói Múzeumfaluban.
2021-08-11 |
A felhívás a kárpát-medencei és a világban élő magyaroknak szól, illetve nemzetiségtől függetlenül bárkinek, aki kedveli a magyar táncokat. Páros vagy szóló, háromfajta verbunk közül választhatnak azok, akik feltöltenék egyperces videóikat a rekordkísérlet gyűjteményébe.
2021-07-27 |
Gyurta Dániel csaknem húsz éves korosztályos rekordját döntötte meg a 12 éves Antal Dávid, a Bátori Sárkány Úszóegyesület sportolója. Edzője, Kaliba Viktor azt mondja, meglepte az eredmény, mert bár tehetséges úszó Dávid, de a körülmények nem voltak ideálisak, a járvány miatt nehéz volt edzeniük, és a versenyt is a szokásostól eltérő módon, több helyszínen, párhuzamosan rendezték. A részletekről előbb Kaliba Viktor edzőt hallják.
2020-12-22 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt