Ennek alkalmából e hét pénteken jubileumi koncertet tartanak, amelyen Erkel Ferenc: Ünnepi nyitánya, és Carl Orff: Carmina Burana c. műve hangzik el. A következő percekben azt az összeállítást hallják, amelyet a szimfonikus zenekar székházában rögzítettünk.
2023-11-09 |
Az előző évad lezárásainak ellenére 44 koncertet adott az együttes, streamelt koncertjeiket pedig közel 9 ezren látták – mondta az együttes ügyvezetője, Szászné Pónuzs Krisztina. Hozzátette: a július végét Olaszországban töltötték, ahol 6 koncertet adtak nagy sikerrel, és bíznak benne, hogy a jövőben is folytatódik majd ez az együttműködés az itáliaiakkal.
2021-08-20 |
Az első három alkalmat a miskolci Avasi Református Templomban, a két zárókoncertet pedig a Belvárosi Református Templomban tartják. Augusztus 2-án Sárosi Dániel orgonaművész, és Rendes Ágnes szopránénekesnő várja 20 órától a közönséget.
0:00
0:00
2021-07-30 |
Hála-gála címmel a borsod megyei egészségügyi dolgozóknak ad hangversenyt a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány és a Miskolci Szimfonikus Zenekar. Az augusztus 28-i koncerten a közönség is meghallgathatja az ifjú miskolci tehetségeket, akik a napokban nyári táborban töltik idejüket, készülve a koncertre.
2021-07-15 |
Megújult bérletkínálattal jelentkeznek a Szimfonikusok a hosszú hallgatás után. A megszokott 2 bérlet – a hét alkalmas Tűzvarázs és a 4 alkalmas Hangforrás – helyett, idén két teljesen új bérlettel várják közönségüket. A SZIMFONIKUS bérlet egy 8 alkalmas sorozat, amelyben helyet kapnak azon koncertek is, amelyek a koronavírus járvány miatt elmaradtak, a 3 alkalmas YAMAHA bérlet pedig exkluzív programot kínál majd a zongora szerelmeseinek. A 2021-22-es koncertszezonról és az elmúlt időszak tapasztalatairól beszélgetünk az együttes művészeti vezető karmesterével és ügyvezetőjével.
2021-06-04 |
Így is közel 80 koncert, 32 ezer néző, két külföldi turné 5 újévi hangverseny, számos ifjúsági hangverseny megvalósult a csonka évadban. A Miskolci Szimfonikus Zenekar kamaraegyütteseivel már találkozhatott a közönség a város számos pontján, és az elmaradt koncerteket is bepótolják.
2020-07-08 |
A szezont Antal Mátyás művészeti vezető, karmester és Szászné Pónuzs Krisztina ügyvezető értékelte.
2019-05-21 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola