Az idei évad a jubileumi 60. szezon lesz. A SZIMFONIKUS bérlet egy 8 alkalmas sorozat, amelyben helyet kapnak az örök klasszikusok mellett a kortárs bemutatók is kiváló hazai és külföldi szólisták és dirigensek tolmácsolásában.
2023-06-01 |
Május elsejétől minden eddiginél kedvezőbb bérletrendszer használatával teljes vármegyét, sőt akár az egész országot be lehet utazni a MÁV-START, a Volánbusz, a MÁV-HÉV vagy a GYSEV járatainak igénybe vételével. A Magyar Kormány, valamint az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával és közreműködésével létrejövő új vármegye- és országbérlet-konstrukció révén az elmúlt három évtized legjelentősebb díjszabási fejlesztését hajtják végre a hazai helyközi közösségi szolgáltatók.
2023-02-27 |
Emelkedtek a bérlet és a jegyárak, viszont új díjtermékeket is bevezetett a közlekedési vállalat. A jelentős áremelkedést a jelenlegi gazdasági helyzet okozta.
2023-01-12 |
Július 1-étől bevezették a kisgyermekes bérletet és a 60 perces jegyet. A kisgyermekes bérletet a GYES-ben és GYET-ben részesülő, miskolci kismamák válthatják ki.
2022-07-10 |
A tavalyi évben három pályázati kampányt indított a Miskolc Holding Ingatlangazdálkodási igazgatósága. Összesen 111 darab lakást hirdettek meg, melyre közel háromezer pályázat érkezett be. Ez a program 2022-ben is folytatódik.
2022-01-28 |
Megújult bérletkínálattal jelentkeznek a Szimfonikusok a hosszú hallgatás után. A megszokott 2 bérlet – a hét alkalmas Tűzvarázs és a 4 alkalmas Hangforrás – helyett, idén két teljesen új bérlettel várják közönségüket. A SZIMFONIKUS bérlet egy 8 alkalmas sorozat, amelyben helyet kapnak azon koncertek is, amelyek a koronavírus járvány miatt elmaradtak, a 3 alkalmas YAMAHA bérlet pedig exkluzív programot kínál majd a zongora szerelmeseinek. A 2021-22-es koncertszezonról és az elmúlt időszak tapasztalatairól beszélgetünk az együttes művészeti vezető karmesterével és ügyvezetőjével.
2021-06-04 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt