A szabolcsi megyeszékhelyen legalább havonta egyszer gyűlnek össze egy kávézóban játszani, és bárki csatlakozhat hozzájuk.
2022-02-20 |
A Bodrogközi Napokat a kilencvenes évek elejétől rendezik meg Pácinban. A szervezők célja a kezdetektől az volt, hogy összefogják a Bodrogköz településeit, legyenek azok a kistérség szlovákiai, vagy magyar területén. Az idei rendezvényen elhangzott: ez a cél ma sem változott – mondta Gégény Zsuzsa polgármester.
0:00
0:00
2021-08-11 |
A Nyírmadai Művelődési Ház és Könyvtár Közművelődési Intézmény óriási erőket mozgósított és nagyon kreatív ötletekkel állt elő a pandémia idején is. Tóth Judit intézményvezető rádiónknak elmondta, nyáron is rengeteg programmal készülnek. Az egyik legkülönlegesebb a hétről-hétre új előadókat bemutató Tér Zene Fesztiváljuk amely őszig kínál gazdag és minőségi produkciókat.
2021-07-17 |
Az ország egyetlen ilyen jellegű szórakoztató intézménye a november elsejei ünnepi hosszú hétvégén még fogadta a látogatókat. Most a téli időszakra bezár, hogy kapuit jövő tavasztól a jubileumi 60. évét ünnepelve, megújulva, a tervek szerint új attrakcióval kiegészülve nyithassa meg. Ezért már ebben a szezonban is sokat tettek. Az idei feladatokról, programokról, látogatói számokról Nagy Gergely Sándor, a Nagyerdei Kultúrpark ügyvezetője számolt be.
2019-11-09 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt