A tavaly az ország három legjobbja közé választották az irodát, amely több, mint 11 ezer érdeklődőt fogadott. Mint azt Kupcsik Sarolta irodavezető elmondta: megnövekedett a szlovák turisták száma, de volt már ausztrál és uruqayi vendégük is.
2023-07-21 |
Az ország három legjobbja közt szerepel a Tourinform Miskolc iroda abban a minőségértékelési rendszerben, amely alapján a Magyar Turisztikai Ügynökség rendszeresen értékeli az irodák szakmai teljesítményét.
2022-09-09 |
Minden évben május 11- én tartják Miskolc város napját. Hagyomány, hogy ezen a napon osztják ki a Miskolci nemzeti Színházban megrendezett ünnepen a Miskolc díszpolgára címet és további díjakat azoknak, akik sokat tettek a városért. Kupcsik Sarolta a „Miskolc Város Turizmusáért” díjban részesült.
2022-05-23 |
Elkészült Miskolc turizmusfejlesztési stratégiája, amely a következő 10 évre iránymutatásként szolgál minden helyi ágazati fejlesztés és szereplő számára. Turisztikai kampánnyal hívja a nyári élmények megszerzésére a nyaralni, kirándulni vágyókat Miskolc. A Miskolc pont jó! nevet viselő kampány a belföldi turistákat szólítja meg játékos üzenetekkel elsősorban online felületeken.
0:00
0:00
2020-07-28 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt