A Váci Mihály Kulturális Központ és tagintézményeiben működő kézműves foglalkozások, szakkörök legkülönlegesebb munkáiból válogattak össze egy tárlatra valót, melynek anyaga nemcsak a készítők kézügyességéről árulkodik, hanem a kreativitásukról is. A tárlat június 18-ig megtekinthető.
2023-06-06 |
Mihálka György nyíregyházi festőművész grandiózus kiállítása már megtekinthető a belvárosi bevásárlóközpontban, ahol két hónapnyi munka után lett kész az alkotás.
2023-03-17 |
Csatlakozz a Csokonai közTérhez! címmel kreatív alkotómunkára hív mindenkit a Csokonai Színház. Az alkotóműhely most a jövőről szóló gondolkodásra invitál. Milyen remények és félelmek élnek bennünk a jövővel kapcsolatban, legyen az személyes, társadalmi vagy akár globális kérdéseket érintő.
2022-01-28 |
Az 1994-től szintén a településen működő Közép–Európai Művésztelep és Szabadiskola nevezetes hagyományokkal bírt a borvidéken, mint profi nemzetközi alkotóművészeti rendezvény, jelentős művészek részvételével. Ennek a pezsgő művészeti életnek az újraindítását célozza meg a Kincses Hegyalja Alapítvány a „Tállya Alkotó” létrehívásával. A részletekről az alapítvány egyik tagja, Badics Katalin beszél.
0:00
0:00
2021-07-15 |
„Virágszimfónia” címmel nyílt kiállítás a napokban Debrecenben a Pásti utcai Orthodox Zsinagógában 10 művész virágok ihlette alkotásaiból. A megnyitón hárfa muzsika szólt és a széles műveltségéről, egyedi látásmódjáról és megközelítéseiről közismert egyetemi tanárnő kapott felkérést, hogy vezesse be a látogatókat a kiállítás hangulatába. A tárlat szeptember 18-ig látható a Pásti utca 4. szám alatt.
0:00
0:00
2020-08-19 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt