Idén negyedik alkalommal rendezik meg Eszenyi Enikő szakmai vezetésével a CSAK! Fesztivál és Workshop-ot, amely színes, minőségi szórakozást kínál és lehetőséget ad fiatal tehetségek fejlődésére Csenger településén. Eszenyi Enikő főszervező 2023-ban Európa Színésze lett, aki nagy lelkesedéssel szervezte meg idén is az alkotótábort.
0:00
0:00
2023-08-11 |
A Szatmári Református Egyházmegye július 31- augusztus 5. között rendezi meg az ez évi Szatmári Ifjú Reformátusok találkozóját. A helyszín Geberjén lesz.
2023-07-17 |
Júliusban és augusztusban országszerte számos nyári tábort szervez rászoruló gyermekek számára az Ökumenikus Segélyszervezet.
2023-07-13 |
A szakmai program továbbra is részben általános rajzi, tér- és tárgyábrázolási módszerekkel foglalkozik, részben sokszorosítógrafikai technikákkal ismereteti meg az érdeklődőket. 14 éves kortól várják a rajzolással, festéssel ismerkedők jelentkezését. A kéthetes tehetséggondozó program folytatására tanév közben is lehetőség van. A szabadiskolát Radics Márta keramikusművész, rajztanár és Kovács Károly képzőművész, rajztanár vezetik.
2023-07-11 |
Közel egy hetes egyházzenei és kántorképző tábort szerveztek Sárospatakon a Református Kollégiumban. Bereczki Róbert, a kollégium kórusának vezetője, a tábor szervezője az Európa Rádiónak elmondta: a Tiszáninneni Református Egyházkerület illetékességi területén hirdették meg a tábor, amelyre harmincan jelentkeztek.
2023-07-05 |
Utolsó nyarához érkezett a Tiszántúli Református Egyházkerület „Örökségünk” tábora. A pályázati támogatással, több éven át futó projektnek köszönhetően összesen mintegy 4500 gyereknek biztosítottak és biztosítanak ingyenes nyaralási lehetőséget, tartalmas kulturális programokkal, természetjárással, mozgással és játékkal. Négy helyszínt vontak be a kezdeményezésbe, a résztvevők mindenhol megismerhetik a tájegységek egyedi értékeit.
2023-07-05 |
A nyár sok gyermeknek nem is az igazi táborok nélkül. Sok szülőnek pedig nagy segítséget jelent abban, hogy a két és fél hónapos nyári szünidő egy részét élményekkel telve, hasznosan töltheti gyermeke, akár számos új barátot is szerezve.
0:00
0:00
2023-05-17 |
A törvényi előírásoknak megfelelően elsőbbséget élveznek a dolgozó szülők gyermekei, a jelentkezési laphoz munkáltatói igazolás csatolása szükséges, és csak azok a tanulók vehetik igénybe a nyári napközit, akiknek nincs térítési díj tartozásuk. A részletekről Istenes Zsoltot, a miskolci polgármesteri hivatal sajtómunkatársát kérdeztük.
2023-05-11 |
A tavaszi szünet után, a szerdai iskolakezdéssel lehet jelentkezni a nyíregyházi diákoknak az önkormányzati nyári táborokba – így Szigligetre is. Ebben az évben lehetőséget kaptak a hatosztályos gimnáziumok 12-14 éves diákjai és az egyházi iskolákban tanulók is, hogy egy-egy hetet eltöltsenek a Balatonnál.
2023-04-13 |
Véget ért a Rákóczi Szövetség öt héten át tartó táborsorozata, amely keretében kárpátaljai magyar és ukrán gyerekeket láttak vendégül a szövetség sátoraljaújhelyi Rákóczi Táborában. Az utolsó héten a két támogató, vagyis a Miniszterelnökség, valamint a MOL Új Európa Alapítvány vezetői is ellátogattak a táborba, hogy találkozzanak a fiatalokkal.
2023-02-20 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt