Tizenkettedik alkalommal rendeztek ostromhétvégét Sárospatakon a Rákóczi-vár kertjében. Az évek alatt komoly idegenforgalmi látványossággá fejlődött, két napos rendezvényre idén is sokan voltak kíváncsiak.
2023-07-21 |
A szeptemberi országos döntőben ők képviselhetik a régiónkat. A megyei fordulóban számos feladatot kellett megoldani a csapatnak. A feladatok köött epilepszia kezelése, artériás vérzéssel járó kutyaharapás, pánikroham, fulladásos gyermekbaleset, megindult szülés, nyílt lábszártörés, cukorbetegség felismerése, valamint újraélesztés is szerepelt. A felkészítésről és a csapat kialakításról Nagy Ágnes az Egészségtudományi Kar mesteroktatója számol be.
2023-07-05 |
A csapat célja, hogy életet vigyen a csodálatos zempléni vidék parlagon heverő futballpályáira. Április 9-től kéthetente, szombaton délután lesznek a mérkőzések, a Zempléni Főnix az adott település csapatát hívja a pályára.
2022-04-03 |
Már eddig is szép eredményeket értek el az elmúlt versenyeken, hisz szereztek már második helyet és közönségdíjat is. A csapat egy személyre szabható, virtuális asszisztens ötletével indult a megmérettetésen. Ami annyira elnyerte a zsűri tetszését, hogyha megvalósításra kerül a sor még abban is támogatják a versenyzőket.
2022-02-18 |
A Fatum Nyíregyháza röplabdázói eddig száz százalékos teljesítménnyel kezdték a bajnokságot. Bodovics Hanna a csapat kiváló centere rádiónknak elmondta, novembertől a Bajnokok Ligájában is lesz lehetőségük ütős eredményeket elérni.
0:00
0:00
2021-10-28 |
Második helyezett lett a 49. Országos Elsősegélynyújtó Versenyen a sátoraljaújhelyi Petőfi Sándor Református Általános Iskola Szürkefarkasok nevű csapata. Az öt nyolcadikos lány bizonyította felkészültségét és rátermettségét, s még egy ennél is fontosabb dolgot, hogy tudnak és akarnak is segíteni embertársaikon. Az iskolában nagy hagyománya van az elsősegélynyújtásnak és katasztrófavédelemnek, több országos sikert is elértek már.
2021-09-17 |
Újra az elsőosztályban játszik a következő szezontól a nyíregyházi kosárlabda csapat! Bus Iván a Hübner Nyíregyháza Blue Shark csapatának egyik meghatározó játékosa elárulta azt is, hogy hogyan tudtak ebben a szezonban a legjobbak lenni a másodosztályban. A fiatal játékos bízik abban, hogy a hazai mérkőzéseken újra megtöltik majd a lelátókat a szurkolók.
2021-06-10 |
Harmadszor tért vissza Balkányba Mirgai László vezetőedző, aki második otthonának tartja a Balkány focicsapatát. A szakember terve az, hogy minél több utánpótláskorú fiatalt beleépítsen a csapatba és nyáron egy pár rutinos játékost is igazolhasson, hogy újra bajnoki címet szerezhessen a megyei első osztályban. Mirgai László kiemelte, nagyon jó körülmények között dolgozhat Balkányban, így minden adott egy jó szereplésre.
0:00
0:00
2021-02-11 |
Az elmúlt napokban Extraliga bejátszáson vett részt a Békési TE ellen a DVTK első számú asztalitenisz csapata Budapesten, az Ormai asztalitenisz csarnokban. A Diósgyőr nagy csatában 4:3-ra győzött és ősztől ismét a legmagasabb osztályban indulhat. A mieink Kővári Balázs, Bari Csaba és Doros Szilárd hármassal próbáltak szerencsét. Az NB I.-ben kétszer is találkoztak a békésiekkel, egy győzelem és egy döntetlen volt a miskolciak mérlege, így bizakodva tekintettek a mérkőzésre.
2020-09-02 |
Kedd este hatalmas erejű robbanás rázta meg Libanon fővárosát. Az eddigi információk szerint a Bejrút kikötőjében tárolt csaknem 3 ezer tonna ammónium-nitrát okozta a pusztítást, több ezer sérültről és már csütörtökre több mint 130 halálos áldozatról tudtak, de a kutatás-mentés folyamatos.
2020-08-09 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt