Újra az elsőosztályban játszik a következő szezontól a nyíregyházi kosárlabda csapat! Bus Iván a Hübner Nyíregyháza Blue Shark csapatának egyik meghatározó játékosa elárulta azt is, hogy hogyan tudtak ebben a szezonban a legjobbak lenni a másodosztályban. A fiatal játékos bízik abban, hogy a hazai mérkőzéseken újra megtöltik majd a lelátókat a szurkolók.
2021-06-10 |
Harmadszor tért vissza Balkányba Mirgai László vezetőedző, aki második otthonának tartja a Balkány focicsapatát. A szakember terve az, hogy minél több utánpótláskorú fiatalt beleépítsen a csapatba és nyáron egy pár rutinos játékost is igazolhasson, hogy újra bajnoki címet szerezhessen a megyei első osztályban. Mirgai László kiemelte, nagyon jó körülmények között dolgozhat Balkányban, így minden adott egy jó szereplésre.
0:00
0:00
2021-02-11 |
Az elmúlt napokban Extraliga bejátszáson vett részt a Békési TE ellen a DVTK első számú asztalitenisz csapata Budapesten, az Ormai asztalitenisz csarnokban. A Diósgyőr nagy csatában 4:3-ra győzött és ősztől ismét a legmagasabb osztályban indulhat. A mieink Kővári Balázs, Bari Csaba és Doros Szilárd hármassal próbáltak szerencsét. Az NB I.-ben kétszer is találkoztak a békésiekkel, egy győzelem és egy döntetlen volt a miskolciak mérlege, így bizakodva tekintettek a mérkőzésre.
2020-09-02 |
Kedd este hatalmas erejű robbanás rázta meg Libanon fővárosát. Az eddigi információk szerint a Bejrút kikötőjében tárolt csaknem 3 ezer tonna ammónium-nitrát okozta a pusztítást, több ezer sérültről és már csütörtökre több mint 130 halálos áldozatról tudtak, de a kutatás-mentés folyamatos.
2020-08-09 |
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt