Május 9-11 között lehet beíratni a miskolci óvodákba azokat a gyermekeket, akik 2023. augusztus 31-ig betöltik harmadik életévüket. A szülők három óvodát nevezhetnek meg, amely a jelentkezési szándék sorrendjét is jelenti. A 2023-24-es nevelési évben a gyermekek legalább napi 4 órát vesznek részt az óvodai foglalkozásokon. A részletekről Csizmárné Gede Erikát, a Miskolci Integrált Óvodai Intézmény vezető helyettesét hallják.
2023-05-05 |
A nemzeti köznevelésről szóló  törvény alapján minden gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig betölti a 3. életévét, a nevelési év kezdőnapjától legalább napi négyórás óvodai nevelésre kötelezett. A pandémia miatt lehetőség van online beiratkozásra is, de vannak intézmények, ahol a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett, de személyesen is lehetőséget biztosítanak az óvodai beiratkozásra.
2021-04-20 |
Nagyon sok izgalmas programmal és tartalommal töltötték meg az online teret a Jókai Mór Református Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola És Óvoda munkatársai. Voltak iskolabemutató kisfilmek, a leendőbeli elsős tanítónénik is bemutatkoztak Mindahárom most induló első osztályt meg tudjuk tölteni – mondta el rádiónknak Vadasné Joó Katalin intézményvezető.
2021-04-07 |
A középiskolában elsőbbséget élvez a nyelvoktatás, hiszen összesen hat nyelv közül választhatnak a tanulók. Torda Tamásné igazgatóval beszélgettünk.
2020-12-01 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt