A fővárosi átlagdíjak 2021 végére 7%-kal csökkentek míg a vidékiek, igy a miskolciak is, két negyedéve változatlanok – derül ki a Magyar Nemzeti Bank friss negyedéves KGFB indexéből.
2022-03-12 |
Borsod megyében is egyre több gazdálkodó köt díjtámogatott mezőgazdasági növénybiztosítást, legfőképpen a szántóföldi növényekre, hogy kihasználják az agrártárca támogatását, ugyanis egy esetleges fagykár esetében a gazdálkodó visszakapja a befizetett biztosítási dij 70 %-át.
2021-11-21 |
Évről évre egyre kevesebb autóst érint a novemberi kötelező gépjárműfelelősség-biztosítási kampány. Ez azokra a gépjárművekre vonatkozik, amelyeknek 2010 óta nem változott a tulajdonosa, vagy az üzembentartója. Mészáros Rinaldot az egyik nyíregyházi biztosítási alkuszcég vezetőjét hallják.
2020-11-17 |
Ha megtaláltuk álmaink otthonát, az öröm mellé felelősség is társul, hiszen az ingatlan a családok legnagyobb értéktárgya. Ezt fontos biztonságban tudni az olyan lehetséges kockázatokkal szemben, mint például az elemi károk, a tűzesetek, az üvegtörés, a csőtörés, a betörés stb. Tóth Róbert miskolci biztosítási szakértő szerint fontos a pontos biztosítási összeg meghatározása, mert a valóságosnál alacsonyabb értéken történő biztosítás következménye az alulbiztosítottság.
2019-08-16 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt