Sereginé Jánvári Enikővel a már 18 éves Dani édesanyjával beszélgetünk arról, hogy milyen tapasztalataik vannak nekik szülőknek és gyermeküknek illetve fogadott gyermeküknek a cserediákságról, amely azért bár nagy kaland – utólag így mesélik - azért sokféle küzdelem is edzi őket felnőtt életük kapujában – távol a hazájuktól és szeretteiktől.
2023-03-23 |
Nem köteles az eladó kicserélni a nem tetsző ajándékot, ezt legfeljebb üzletpolitikai okok miatt teszi meg, ha ő úgy akarja. Ellenben más a helyzet akkor, ha webáruházból rendeljük meg a terméket. Görömbeiné Dr. Balmaz Katalinnal, a Békéltető Testület megyei elnökével beszélgetünk arról, hogy mihez van joga a vásárlónak és az eladónak egy-egy vásárlás alkalmával.
2021-12-28 |
A Csokonai utca - Alföldi utca és a Rét utca közötti szakaszon ivóvízvezeték rekonstrukciós munkát végez a MIVÍZ Kft.. A felújítás várhatóan 2021. március 1-től április közepéig fog tartani. Az ivóvíz szolgáltatás a kivitelezés időtartama alatt zavartalan lesz. A beszélgetés során kitértünk arra is, hogy miként változott Miskolcon az ivóvíz minősége a közelmúltban. A részletekről Viszokai János műszaki igazgatóval beszéltünk.
2021-03-18 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola