A Nemzeti Divat Liga és a Fashion Revolution Hungary "Divatosan a környezetért" elnevezéssel kezdeményezett kampányt. A cél, egy közösségi edukációs projekt elindítása, aktív részvétellel és az élmény alapú tanulás módszereivel. A szakemberek a multimediális környezettudatos divat oktatási programban kiemelten foglalkoznak a 13-18 éves korosztállyal, bevonva a középiskolai pedagógusokat és a szülőket is.
2021-04-08 |
Az első ismert parfümkészítő, Tapputi nevét egy Kr.e.1200 körül készült mezopotámiai ékírásos tábla őrizte meg. A parfümkészítés egy igen jelentős és megbecsült munkának számított az ókori Egyiptomban.
2020-08-21 |
Ezt közvetítik a mostani programmal is, hogy érezzék át mások is, milyen harmóniában mozogni a párunkkal, mennyire sokat adnak ezek a közös élmények és milyen a kulturált szórakozás. Már a televíziós műsorral is az volt a cél, hogy minél szélesebb körben megismertessék és megkedveltessék az emberekkel az olyan, klasszikus értékeket képviselő táncokat, mint a standard és latin táncok. A programról Tombácz Anikó és Süttő Roland miskolci profi versenytáncos, tréner és versenytáncpedagógus páros mesél.
2020-08-12 |
Sok üzlet bezárt vagy az online térbe költözött a koronavírus járvány okozta szigorítások miatt. A kényszer megváltoztatta az emberek vásárlási szokásait. Ez az úgynevezett slow fashion irányzatnak kedvezhet és a helyi vállalkozásoknak, amelyek nem tömegtermelést végeznek. De valójában milyen pozitív és negatív hatásai vannak és lehetnek a jelenségnek, arról kérdeztük a debreceni Balogh Dórát, a WEALL ruhamárka megálmodóját és tervezőjét.
0:00
0:00
2020-04-23 |
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt