A klasszikus extrém sportok mellett egyre többen vállalkoznak arra, hogy normális sportokat is extrém módon űzzenek: az ultrafutók, a Földkerülő vitorlázók, a 8000 méteres csúcsokat meghódító hegymászók mind magasabb szintre emelték kedvenc sportjaikat.
2023-06-14 |
Alapvetően nem a fogyásra, hanem az életmódváltásra kell fókuszálnia annak, aki meg akar szabadulni a felesleges kilóktól - csak ez lesz a tartós megoldás. Az életmódváltáshoz pedig érdemes szakemberek segítségét kérni, akik mindig előzetes felméréssel kezdik el a munkát.
2022-03-08 |
Beszélgetések hitről, betegségről, gyógyulásról, és olyan élethelyzetekről, amelyek mindenkit érinthetnek. Az Európa Rádió egészség- és életmódmagazinja minden pénteken. Hallgassa vissza adásainkat archívumunkból!
2021-12-15 |
Napjainkban még mindig keveset hallunk a gyógytornáról. Valljuk be, legtöbbünkben még mindig az iskolai gyógytorna képe él, vagy amikor megkapjuk a beutalónkat a helyi SZTK-ban. A szakma dinamikusan fejlődik, de az emberek nagy többsége szívesebben jár fizikoterápiás kezelésekre, mint gyógytornára. Pedig hosszú távon a gyógytorna a leghatékonyabb kezelési mód a derékfájás, gerincbántalmak, hátfájás, lúdtalp, nyaki fájdalom, csontritkulás és egyéb mozgásszervi panaszok esetében.
2019-06-20 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt