Mohos Nagy Éva operaénekesként és a Debreceni Egyetem tanáraként az elmúlt évtizedekben egyedülálló miliőt és szakmai műhelyt teremtett, amely meghatározza a kar jelenlegi énekképzését és annak jövőjét is. Világsztárok nőttek fel a kezei alatt, a szakma meghatározó művészei tanultak tőle – méltatta az operaénekest, magánénektanárt Lakatos Péter a Zeneművészeti Kar dékánja azon az ünnepi hangversenyen, melyen az iskolateremtő professzort köszöntötték 75. születésnapja alkalmából. Ebből az apropóból volt Mohos Nagy Éva stúdiónk vendége.
2023-03-15 |
A nyíregyházi Szakos Andrea énekesnő is fellép a Zsindelyes Összművészeti Fesztiválon, amelyen Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati, örökzöld slágerei is felcsendülnek majd. A fellépések mellett egyre több időt tölt az írással is az energikus énekesnő, aki nemcsak saját számokat ír, hanem verseket, és regényeket is.
2021-08-18 |
Nyíregyházához több szállal kötődik a hajdúböszörményi Farkas Zsombor, aki nemrég készítette el testvérével a legújabb videóklipjét. A Gyere nyár című dalát annyira megszerette a fiatal generáció, hogy még a legmenőbb TikTokkerek is erre készítik az újabbnál újabb videóikat. Zsombor gyakran jótékonykodik is és ha ideje engedi futni is szokott.
2021-07-22 |
Irigylésre méltó művészi pálya volt az övé. Egyrészt, mert szerették a debreceniek, a közönség és a szakma egyaránt elismerte. A legnagyobb magyar basszisták egyikeként tartották számon. 1968-ban a legnagyobb zenei elismeréssel, a Liszt Ferenc-díjjal tüntették ki.
2021-07-04 |
Opitz Barbara hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője örömmel nyilatkozott az Európa Rádiónak, akitől több kulisszatitkot is megtudhattunk: hamarosan a rajongói kapcsolattartást szeretné videós vlogolással erősíteni, hogy még jobban megismerhessék a személyiségét. Mindeközben naponta hálát ad mindenért, ami vele történik, így nagyon boldog és kiegyensúlyozott az élete.
2021-01-19 |
Bodrogkeresztúron lépett fel a napokban a nyolcvanas évek egyik legismertebb rock énekese, a kilencvenes és kétezres évek rockoperáinak, musicaljainek közkedvelt szereplője, Vikidál Gyula.
2019-09-13 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt