Első diósgyőri és miskolci atlétaként Tóth Anna gátfutó is ott lehet Magyarország legnagyobb sporteseményén, Budapesten, a XIX. Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon augusztusban.
2023-08-17 |
A városimázs az a kép, amely az emberek fejében él egy-egy településsel kapcsolatban. A jó városimázs felépítése kitartó munka eredménye, és nem egyik napról a másikra alakul ki. Sátoraljaújhelyen két évtizede, tudatosan tervezik, építik, aminek mára kézzelfogható eredményei vannak.
2023-03-30 |
A központi felvételi eredményeket várják a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda nyolcadikos tanulói is. Nem volt nehezebb az elmúlt évekhez képest, se a matematika se a magyar írásbeli feladatsor – mondta el rádiónknak az iskola két pedagógusa.
2023-02-08 |
Évről-évre nő a versenyzők létszáma a Spartacus Torna Klubnál, ahol jelenleg 150-en készülnek a különböző megmérettetésekre. Gaál Krisztina a klub edzője rádiónknak elmondta, hogy a pandémiás helyzetben is igyekeznek minél több versenyszituációt teremteni a sportolóiknak.
2021-04-25 |
Kiválóan kezdték Százhalombattán az évet a nyíregyházi Polgári Lövészet Egyesület fiatalja. A járványügyi helyzet miatt nehéz volt megszervezni az utazást, de megérte- árulta el Veres Andrea az egyesület elnöke, aki nagyon büszke az elért eredményekre. Február elején több mint húsz fővel egy újabb megmérettetésre utaznak majd a nyíregyháziak, az úti cél ezúttal is Százhalombatta lesz. A Légfegyveres Országos Bajnokságon minden korosztályban minden versenyszámban indulnak majd a sportegyesület tagjai.
2021-02-05 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt