Kiemelkedően sikeres évet zárt a miskolci Mathias Corvinus Collegium. Idén már több mint 250 diák végezte tanulmányait az intézményben. Az iskola megannyi szakmai programmal, külföldi tanulmányúttal és ösztöndíj-lehetőséggel járult hozzá az itt tanuló diákok fejlődéséhez, világlátásuk szélesítéséhez. A városlakók számára is nyitott előadások 2022-ben sem maradhattak el, 13 külföldi és 30-nál is több magyar szakember tartott előadást vagy vett részt szakmai rendezvényeken.
2022-12-28 |
A nehézségek ellenére eredményes évet zárt a sátoraljaújhelyi Kazinczy Ferenc Múzeum. Elnyerték az Év múzeuma kitüntető címet, megnyitották a vidéki futball életet bemutató kiállítást, nyári régészeti előadássorozatuk nagy érdeklődésre tartott számot, s az online térben is új sorozatokkal jelentkeztek. A tavalyi évet Ringer István múzeumigazgató értékeli.
2022-01-25 |
A szeptemberi csapatverseny és a dohai világbajnokság – ennyi van hátra az idei szabadtéri atlétikai szezonból; de még így hosszabbra nyúlik az átlagosnál. Vass Lászlóval, a Nyíregyházi Sportcentrum szakágvezetőjével beszélgettünk a nyíregyházi sportolók idei szerepléséről, és arról, hogyan készülnek a közelgő csapatversenyre.
2019-08-13 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt