Miskolc közlekedése volt a fókuszban a harmadik Városi Esten. A programon mintegy 60 miskolci lakos vett részt. Az előadásokat követően négy asztalnál foglaltak helyet a résztvevők, ahol az érintett témák szakértőivel lehetett beszélgetni. Élhető város, fenntartható közlekedés, parkolás, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése. Többek között ezek a témák voltak napirenden.
2023-05-11 |
Ószabó István író, költő, festő és Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas opera és operett énekes közös estjére várják az érdeklődőket Debrecenben a csapókerti református templomban május 12-én, csütörtökön 18 órától. A költő istenes verseiből összeállított irodalmi műsor a költészet napjára készült, Debrecen a harmadik helyszíne az előadássorozatnak, amely több városban és Erélyben folytatódik.
0:00
0:00
2022-05-12 |
A Tiszántúli Református Egyházkerület húsvét előtti koncertet és beszélgetést szervez Újhelyi Kinga Jászai Mari-díjas színművésszel április 9-én, szombaton 18 órától a Debreceni Református Kollégium dísztermében.
0:00
0:00
2022-04-08 |
Ami egy emberből látszik, szavai, véleményei, cselekedetei, rokonszenvei és gyűlöletei, az még egyáltalán nem ő – legtöbbször csak visszfénye valaminek vagy valakinek, aki megmásíthatatlan. Részlet Márai Sándor Egy polgár vallomásai című regényéből. Mészáros Tibor, irodalomtörténész, Márai-kutató, az író hagyatékának kezelője - a Föld, föld mellett ezt a művet ajánlja mindenkinek, aki szeretne kicsit közelebb kerülni Máraihoz – a 20. század egyik legjelentősebb írójához - és korához. Mészáros Tiborral Miskolcon, a kultúra napja alkalmából rendezett Márai est előtt beszélgettünk.
0:00
0:00
2020-01-30 |
Evangelizációs Est - sorozatra invitálnak szeptember 30-a és október 2-a között minden érdeklődőt a reformátusok. Nagy József, nyíregyházi református lelkipásztor, rádiónknak elmondta: már hagyománya van annak, hogy az ALIANSZ evangéliumi közösség minden télen és ősszel egy egyhetes előadássorozatot szervez. Így van ez most is.
2019-10-01 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt