Folytatódott az átlagos lakbérek, az albérleti árak emelkedése júniusban: országosan 2,1 százalékkal, Budapesten 2,5 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest a KSH-ingatlan.com lakbérindex szerint.
2023-07-28 |
Bákány Zsoltné Edina az Otthon Centrum Egyház utcai irodájának vezetője rádiónknak elmondta: megfordult a trend, most már kínálati piac kezd kialakulni Nyíregyházán is, ami az ingatlanok árában is megmutatkozik.
2023-05-01 |
Az adóemelések hatását a cégek előbb vagy utóbb, de valószínűleg át fogják hárítani az ügyfelekre, vagyis a lakosok meg fogják ezek hatását érezni - mondja Karsai Gábor, a GKI vezérigazgató-helyettese. A kormányzat a közelmúltban jelentette be, hogy nyolc ágazat - ahogy ők fogalmaztak - extraprofitját adóztatják meg, ettől 800 milliárd forintot remélve.
2022-06-03 |
Debrecenben 9 százalékos drágulás tapasztalható, most is a kisebb, (50 négyzetméter körüli) lakások iránt mutatkozik a legnagyobb kereslet, fontos szempont azonban az egyetem közelsége, a jó megközelíthetőség, a közlekedési infrastruktúra és a lakóhely környezetének minősége.
2022-01-14 |
Még nem kapott időpontot a Magyar Ásványolaj Szövetség az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól, hogy megkezdjék a tárgyalásokat a hatósági benzinárról és a töltőállomások üzemeltetéséről. Pedig a hatósági 480 forintos ármaximum már hétfő óta életbelépett.
2021-11-19 |
Csorbai Attila, a Baromfi Termék Tanács elnök-igazgatója rádiónknak azt mondta: a megyénkben is jelentős iparágat képviselő baromfihús-feldolgozóipar a takarmányárak drasztikus emelkedése miatt kényszerül drágításra. Közlése szerint Kína olyan mértékben vásárolta fel a kukoricát, hogy még az is kérdéses, lesz-e mit enni adni az állatoknak
2021-05-23 |
Az árakban némi csökkenés volt tapasztalható, bár Debrecenben és térségében az országos tendenciáktól eltérően alakult a helyzet. A munkahelyteremtő beruházásoknak is köszönhetően itt nem volt visszaesés. Balogh László, az ingatlan.com internetes szakportál vezető gazdasági szakértője értékelt.
2021-01-07 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt