A Miskolci Egyetem adott otthont a Magyar Szociológiai Társaság éves vándorgyűlésének. A konferencia a Szociológiai tudás és közjó címet kapta. A társaság közösen szervezte meg a rendezvényt a Bölcsészettudományi Kar Alkalmazott Társadalomtudományok Intézetével. A konferencián 130 előadó 30 szekcióban dolgozott együtt a társadalmi jelenségek megértésén vagy megoldásán.
2022-10-19 |
A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete tisztújító küldöttgyűlést tartott június 29-én, amikor a Vöröskereszt-világnapi megemlékezés keretében elismeréseket is átadtak. A rendezvényen az országos igazgatóság által odaítélt Év Médiatámogatója díjat az Európa Rádió debreceni szerkesztősége kapta. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének igazgatója Ujvárosy Andrásné beszélt a jövőbeni tervekről.
2021-07-06 |
A programra informatikusokat, programozókat és mérnököket,mérnökhallgatókat várnak. A részletekről a találkozó főszervezőjét, Németh Balázst, a budapesti mérnökmisszió lelkészét kérdeztük.
2020-02-14 |
A közmeghallgatás az egyik leghatékonyabb eszköze annak, hogy a választás után is aktívan részt vegyenek a polgárok a helyi közügyekben és ellenőrizzék az önkormányzat munkáját. Egy ilyen fórum alkalmával lehetőségük van kérdésekkel és javaslatokkal élni a helyi döntéshozók felé. Minden önkormányzatnak kötelessége évente legalább egy közmeghallgatást megtartania. Sátoraljaújhelyen december ötödikére hívták össze az idei közmeghallgatást. Ezen az alkalmon hirdették ki a virágos város pályázat győzteseit is.
2019-12-14 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt