Idén már valószínűleg el fogjuk érni a 2019-es szintet – már, ami a használtautó eladások számát illeti. A szakember szerint, 2020-ban 15 százalékkal csökkent az eladások száma az előző évhez képest, de a várakozások szerint az idei már visszaáll a korábbi, körülbelüli 800 ezres szintre. Mennyiben befolyásolja az alkatrészhiány az új- valamint a használtautók piacát és milyenek a kilátások? – többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a következő percekben.
2021-12-10 |
Ez köszönhető többek mellett a nagycsaládosok autóvásárlásához nyújtott állami támogatásnak is. A 3 gyermekesek ugyanis igencsak nagy, 2 és fél milliós kedvezményt vehetnek igénybe gépjármű vásárláskor. Ez pedig majdnem mindegyik importőr érdeklődését felkeltette. Ennek hatására egyébként a 7 személyes használtautók ára is emelkedett. Miskolcon van olyan új autókkal foglalkozó kereskedés, ahol már 40-50 család jelentkezett és kötött előszerződést nagycsaládos autóra. A pesti úton lévő cseh gyártmányok eladásával foglalkozó Török Zoltán értékesítő, szaktanácsadó szerint is minden szegmensben nőtt a gépjármű eladások száma. Érdekesség, hogy a kisautókból nagyon keveset tudnak eladni.
2019-08-23 |
Használt autó vásárlása előtt nagyon sok döntést kell meghoznunk, amelyek a későbbiek során befolyásolhatják a vezetési élményt, a kocsinkra fordítandó költségeket, vagy akár azt is, hogy milyen gyakran kell majd szervizbe járnunk az autónkkal. Amennyiben felkészülten kezdünk a válogatásba, nagy eséllyel szűrhetjük ki azokat a kocsikat, amelyeket nem érdemes megvásárolni.
2019-08-03 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt