Már elindult a Virginia dohány felvásárlása Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. A tavalyi aszályos év után, 2023-ban az egyenletes csapadékeloszlásnak köszönhetően a termés minősége és mennyisége is optimális.
2023-09-16 |
A hazai gyümölcstermésnek nem tettek jót a tavaszi fagyok, leginkább a kajszi és őszibarackot viselte meg az extrém éjszakai hideg. A csonthéjasok esetében sem várható jó szüret. A zöldségeknél jobb a helyzet, hiszen ezek nagy részét ma már fólia alatt termesztik, a szabadföldi paradicsom, paprika még csak ezután várható.
2023-05-22 |
A legdrágább lakások nem meglepő módon Debrecenben vannak: a cívisvárosban átlagosan 500ezer, sőt a legnépszerűbb környékeken több mint 600ezer forintot is el lehet kérni egy négyzetméterért. Ezzel szemben a legolcsóbb településeken 20-30ezer forintos négyzetméterárat mutattak a statisztikák.
2021-12-12 |
Nem állt meg az élet az ingatlanpiacon, de érzékelhető változást hozott az új típusú koronavírus-járvány. Az ingatlan.com szerint a kereslet a felére esett vissza, a kínálat azonban alig csökkent. Az árak nem változtak jelentősen.
0:00
0:00
2020-03-25 |
Az ingatlan.com összeállította 2019 lakásrekordjait. A megyeszékhelyek versenyében egy nyíregyházi panellakás nyert, amely 24 órán belül talált gazdára. Balogh László vezető gazdasági szakértő rádiónknak azt is elmondta, miért népszerűek a panellakások, illetve hogy mire figyeljünk oda ingatlan vásárlás során.
0:00
0:00
2020-01-08 |
Ez köszönhető többek mellett a nagycsaládosok autóvásárlásához nyújtott állami támogatásnak is. A 3 gyermekesek ugyanis igencsak nagy, 2 és fél milliós kedvezményt vehetnek igénybe gépjármű vásárláskor. Ez pedig majdnem mindegyik importőr érdeklődését felkeltette. Ennek hatására egyébként a 7 személyes használtautók ára is emelkedett. Miskolcon van olyan új autókkal foglalkozó kereskedés, ahol már 40-50 család jelentkezett és kötött előszerződést nagycsaládos autóra. A pesti úton lévő cseh gyártmányok eladásával foglalkozó Török Zoltán értékesítő, szaktanácsadó szerint is minden szegmensben nőtt a gépjármű eladások száma. Érdekesség, hogy a kisautókból nagyon keveset tudnak eladni.
2019-08-23 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola