A Nagy-Miskolc program egyik része a Gondoskodó Miskolc szociális- és támogatócsomag, amelynek egyik eleme a városban megvalósuló ingyenes lakossági LED-csereprogram. Az Önkormányzat folytatja a már megkezdett programot, amelyre első körben hatezer miskolci regisztrált, részükre mintegy hetvenezer darab LED-et osztottak ki. A sikeres csereprogram részeként kiosztott korszerűbb izzók, alacsonyabb villanyszámlát eredményeznek a miskolci családok számára. Regisztrálni, a ledcsere.hu oldalon lehet.
2023-09-14 |
Két olyan beruházást adtak át a napokban Tállyán és Vizsolyban, amelyek a Magyar Falu Program keretében kaptak támogatást. Következő összeállításunk a két helyszínen készült.
2023-08-02 |
Miskolcon a miskolciaktól is várják az adományokat az elmúlt évekhez hasonlóan a 1353-as adományvonalon. Gáncs Kristóf az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója elmondta, hogy immár tizedik éve, hogy a május a gyermekek hónapja az Ökumenikus Segélyszervezetnél.
2023-05-08 |
Iskolakezdési támogatással segíti az önkormányzat a miskolci családokat. A dotáció a következő-2023/2024-es tanévre már igényelhető azok számára, akiknek családjában a nappali oktatás munkarendje szerint alap-, vagy középfokú tanulmányokat folytató, 18 év alatti gyermek tanul, és az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg a szociális vetítési alap összegének kétszáz százalékát.
2023-04-20 |
Magyarország legnagyobb, mozgásra ösztönző programját szervezi meg a Magyar Szervátültetettek Szövetsége az Aktív Magyarország Program támogatásával, és ebben több mint 50 ezer résztvevőre számítanak 77 napon keresztül.
2023-03-29 |
Még igényelhetik a szabolcs megyei vállalkozások a hét és fél hónapra szóló 100%-os intenzitású bér- és bérköltség támogatást, hiszen a támogatási keret korábbi 1,1 milliárd forintját a kormány további 1 milliárddal megemelte – tudtuk meg a megyei paktumiroda vezetőjétől. Obbágy Verával beszélgetünk
2023-02-17 |
Rácz Imrével, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szabolcs megyei elnökével beszélgettünk.
2023-01-12 |
Az UNICEF 480 millió forintos támogatást nyújt a Debrecenben élő menekülteknek az oktatás, étkeztetés, egészségügy, gyermekvédelem terén. Az erről szóló együttműködési megállapodást december 5-én írták alá a cívisvárosban.
2022-12-08 |
Már hagyomány, hogy még az igazán hideg időjárás megérkezése előtt a Városházán találkoznak azon nyíregyházi szervezetek, amelyek segítik a rászorulókat a legkülönbözőbb élethelyzetekben.
2022-11-30 |
Malakuczi Róbert főszervező rádiónknak elmondta, közel kétszáz motoros mikulásra számítanak december 4-én Nyíregyházán. A sport rendezvény célja, hogy segíthessenek a Jósa András Kórházban fekvő beteg gyermekeknek.
2022-11-12 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt