Ősszel is sok program várja Felsőzsolcán a helyi lakosokat és az érdeklődőket, erről is beszélgetünk Szarka Tamással, Felsőzsolca város polgármesterével, akivel az elmúlt időszak eseményeire is visszatekintünk.
2023-09-10 |
A tavaszi városrendezésről, a széphalmi Kossuth kert megújításáról, valamint a Lavotta János Alapfokú Művészeti Iskola és a Trefort Ágoston Szakképző Iskola energetikai korszerűsítéséről beszélgetünk Dankó Dénes sátoraljaújhelyi alpolgármesterrel
2021-03-10 |
Ez azt jelenti, hogy nemsokára megkezdődhet a felújítás, amelynek eredményeként egy régi, patinás épület újulhat meg a városban. Az épületben borszaküzlet, borkóstoló hely, interaktív kiállítótér, étterem, kávézó, konferenciaterem kap helyet. Ezen kívül a járványhelyzet alakulásáról is hallhatnak Dankó Dénes sátoraljaújhelyi alpolgármestertől.
2021-03-04 |
Az idei költségvetésről egyeztettek a frakciók a Városházán. A következő, augusztus 27-ei közgyűlésen fogadhatják el Miskolc 2020-as, átdolgozott költségvetését, melynek egyeztetésébe valamennyi frakciót, így a Velünk a Város és a Fidesz-KDNP képviselőit is bevonta a városvezetés. Erről is beszélünk a következőkben Petruskó Norbertetl a miskolci városháza szóvivőjével, de arról is hallhatnak, hogy augusztus 20-án díjmentes lesz a parkolás Miskolcon. A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban 2020. augusztus 20-án díjmentes lesz a parkolás. Az Európa téri, a Patak utcai, illetve a Hősök terei mélygarázsban azonban az általános rend szerint kell a parkolásért fizetni. De szól a szóvivő a miskolci augusztus 20-i rendezvényekről is és arról is, hogy idén nem lesz auguzstus 20-án tűzijáték a megyeszékhelyen.
2020-08-16 |
Miskolcon is lesz légi szúnyoggyérítés – Veres Pál polgármester ugyanis levélben kérte a repülőgépes irtást- tájékoztatott a miskolci városháza kommunikációs szolgálata. Miskolcon augusztus 3-án és 4-én, a napnyugtát megelőző másfél órában. Rossz idő esetén pedig augusztus 4-én és 5-én végzik majd el a repülőgépes szúnyoggyérítést.
2020-08-02 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola