Színes programokkal, találkozókkal, zarándoklattal, édesanyákat is segítő jelenléttel szólítják meg a borsod megyei és ezen belül a miskolci civil szervezetek a miskolciakat és a térségben élőket.
2020-08-13 |
Igyekeztek új színekkel is gazdagítani a Városmajori Művelődési Ház programjait 2019-ben. Orémusz Maja, a Városmajori Művelődési Ház szakmai vezetője volt a vendégünk, aki – többek között – elmondta: sok régi sorozatot sikerült újra elindítaniuk és folytatniuk 2019-ben. Ráadásul az a tapasztalat, hogy nőtt a különféle, náluk működő klubok népszerűsége is a kulturális programoknak köszönhetően.
2020-01-06 |
A Művelődés Háza és Könyvtára igazgatójával, Csatlósné Komáromi Katalinnal értékeljük az elmúlt időszakot kulturális szempontból, majd szólunk az előttünk álló programokról is.
2019-10-30 |
Detektív játékkal, játszóházzal és tárlatvezetésekkel várják az érdeklődőket a Múzeumok Éjszakáján Szegeden június 22-én, szombaton. A Móra Ferenc Múzeum felújítása miatt idén a Fekete ház, a Klauzál téri Interaktív élménytér és a Kass Galéria lesz a programok központja.
2019-06-21 |
11 könyvesműhely részvételével zajlott Sátoraljaújhelyen a könyvünnep. A város főterén felállított standokon a műhelyek legújabb kiadványait, s az ünnepi könyvhétre megjelenő újdonságokat tekinthette, vagy vásárolhatta meg az érdeklődő.
2019-06-19 |
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt