Márton Boglárka, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 5. Hadkiegészítő és Toborzó Irodájának beosztott tisztje elmondta, nagyon sok lehetőséget és előrelépési lehetőséget lát a munkájában.
2023-04-24 |
A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandárja „70 éve a hazáért, 30 éve Debrecenért” címmel szervez nagyszabású jubileumi ünnepséget november 5-én a cívisváros főterén.
2021-11-03 |
A honvédelmi nap során lézerfegyver, vadászgépszimulátor, fegyver- és közelharc-bemutató várta a honvédség iránt érdeklődő fiatalokat, valamint oktatási-kutatási együttműködési megállapodást írtak alá a Debreceni Egyetem és a Honvédelmi Minisztérium vezetői.
Kiképző és csapatszállító repülőgépek, helikopterek beszerzése, fegyverfejlesztés és gyártás, laktanyák korszerűsítése és életpálya modell kidolgozása. Ezek a már megvalósult és folyamatban lévő lépései a Zrínyi 2026 komplex honvédelmi és haderő fejlesztési programnak. A magyar hadsereg egészét érintő, hosszú távú program részleteiről számolt be Benkő Tibor honvédelmi miniszter Debrecenben, a Hajdú-Bihar megyei Kormányhivatal meghívására a megyei Államigazgatási Kollégium ülésén, az ágazatban dolgozó szakemberek előtt. A tárcavezetővel Oláh Ilona készített interjút.
2019-09-25 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola