Érezted már úgy, hogy nem vagy jó helyen? Hogy az, amit csinálsz, valójában nem neked való? Esetleg van már egy, netán két szakmád, de tovább képeznéd magad? Akkor a megújult szakképzési rendszer pont neked szól, hiszen az első két ingyenesen megszerezhető szakma mellett jogosult vagy egy szakképző intézményben szervezett (rövidebb ciklusú) szakképesítés megszerzésére is (amennyiben ez az első, szakmai képzésben megszerezett szakképesítésed lesz).
2023-04-15 |
A sikeres időszak, amíg a pályázat működött, arra ösztönözte a szakmai csapatot, hogy a munkát folytassák. Új arculattal és új célokkal PONTközPONT néven tovább működik a szerveződés.
2021-06-08 |
Tondora Judit szabadúszó grafikus és illusztrátor. Készít könyvillusztrációkat, címlapokat, játékillusztrációkat és plakátokat is. Mostanság azonban egyre inkább főállású képregényrajzoló, hiszen évek óta dolgozik folyamatosan amerikai kiadóknak. Hogy hogyan indult el a pályán, hogy érhetett el ekkora sikereket és milyen tervei, álmai vannak még szakmai téren, erről is beszélgetünk a következőkben.
2019-12-24 |
Húsz kiállítóval, kerekasztal-beszélgetéssel, talkshow-val várják nemcsak a hallgatókat.
2019-05-13 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt