A Szatmári Református Egyházmegye július 31- augusztus 5. között rendezi meg az ez évi Szatmári Ifjú Reformátusok találkozóját. A helyszín Geberjén lesz.
2023-07-17 |
A koncerten fellép az ausztráliai Hillsong United, Caramel, Pintér Béla és Pajor Tamás is. A szervezők az előzetes becslések alapján tizenhétezer embert várnak az eseményre, amely a kárpátaljai magyaroknak és az ukrán állampolgároknak ingyenes. Az alkalmon adományt is gyűjtenek az ukrajnai háborús viszonyok enyhítésére. A rendezvénysorozatot korábban főleg budapesti helyszíneken tartották, idén azonban Veszprém és Debrecen is házigazda lehet.
2023-06-05 |
Nehéz sorsú, keresztyénüldözés által érintett országokból érkező, hívő fiataloknak segít diplomát szerezni a Károli Gáspár Református Egyetem. A cél, hogy a lediplomázott fiatalok később saját hazájuk keresztyén közösségeit segítsék a hazánkban megszerezett tudással. Az idén alapított Károli Keresztyén Ösztöndíjról Sümeghy Gyulát, a KRE nemzetközi igazgatóját kérdeztük.
2019-10-30 |
A keresztyének társadalmi felelősségvállalásának fontosságára hívja fel a figyelmet június 22-én a Csongrád megyei Kübekházán a Nemzeti Evangélizáció.
2019-06-21 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt