Molnár Róbert, a település polgármestere saját költségén azért végzett el egy kertépítő képzést, hogy még nagyobb szakértelemmel foglalkozhasson a település zöldfelületeivel. A település növényeinek ápolását tíz közfoglalkoztatottal végzik, de volt, hogy nyolcvanan is ezen dolgoztak. Molnár Róbertet, Kübekháza polgármesterét kérdeztük.
2021-11-09 |
A közös mécsesgyújtás ötletét Molnár Róbert, a Csongrád-Csanád megyei Kübekháza polgármestere találta ki, ő azt mondja, a gyertyát nem a halottakért, hanem az élőkért gyújtsuk meg december 24-én napnyugtakor, és tegyük az ablakba, hogy a még az utcán járók is lássák, érezzék a szolidaritást. Molnár Róbertet, Kübekháza polgármesterét hallják.
2020-12-22 |
Nehéz helyzetbe hozza az önkormányzatokat, és főleg a kistelepüléseket az, hogy a gépjárműadó teljes bevételét az államnak kell utalniuk, hogy az összeg bekerüljön a koronavírus-járvány miatt létrehozott alapba. Egy Csongrád megyei kistelepülés példáján keresztül járunk utána, mit is jelent mindez.
2020-04-17 |
Öt percre és néhány kilométerre rövidült a távolság a Csongrád megyei Kübekháza, és a szerbiai Rábé között az új, Kübekházán nyílt határátkelő miatt. A polgármester gazdasági és turisztikai fejlődést is vár a határátkelőtől.
2019-10-21 |
A keresztyének társadalmi felelősségvállalásának fontosságára hívja fel a figyelmet június 22-én a Csongrád megyei Kübekházán a Nemzeti Evangélizáció.
2019-06-21 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt