A Stipendium Hungaricum ösztöndíjra érkező külföldi hallgatók képzése mellett ettől az évtől kezdve nyitottak, elhivatottak és felkészültek a további önköltséges külföldi állampolgárságú jelentkezők fogadására, számuk folyamatos növelésére.
2020-07-08 |
Veszélyes időszakban látogatott a Debreceni Református Hittudományi Egyetem doktorandusz hallgatója Chilébe. Prém Alexandra egy hónapos tanulmányútra látogatott a dél-amerikai országba. A nagycserei gyülekezet lelkésze spanyol nyelvtudása miatt választotta ezt a nem megszokott területet. Kutatási területe részben a latin-amerikai felszabadítás teológia. Ezért látogatott el egy hónapra a Campus Mundi ösztöndíjjal Chilébe.
2020-03-03 |
Nehéz sorsú, keresztyénüldözés által érintett országokból érkező, hívő fiataloknak segít diplomát szerezni a Károli Gáspár Református Egyetem. A cél, hogy a lediplomázott fiatalok később saját hazájuk keresztyén közösségeit segítsék a hazánkban megszerezett tudással. Az idén alapított Károli Keresztyén Ösztöndíjról Sümeghy Gyulát, a KRE nemzetközi igazgatóját kérdeztük.
2019-10-30 |
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt