Idén sem volt ez másképp. A témában megkérdeztük Hegyesi Károlyt a Miskolc-Szirmai Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda igazgatóját, Telek András tanulót és édesanyját Telekné Tatár Kingát. Elsőként Molnár Zoltánt, a Pedagógus Szakszervezet Borsod Abaúj-Zemplén megyei elnökét hallják.
2021-02-04 |
Felkészült az idei érettségi vizsgák megtartására a Debreceni Tankerület és a hozzá tartozó valamennyi érintett középiskola. A koronavírus járvány miatt sok szempontból rendhagyó lesz a mostani, május 4-étől kezdődő vizsgaidőszak. A tanulóknak ahol csak lehet írásban kell számot adniuk a felkészültségükről, és be kell tartaniuk a biztonságuk és egészségük érdekében hozott intézkedéseket.
2020-04-30 |
Idén is közösen ünnepelhetnek október 23-án a Kárpát-medencei középiskolások. A Rákóczi Szövetség meghirdette nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódó utazási pályázatát. A program célja, hogy a Kárpát-medencei magyar középiskolások ellátogassanak legalább egy határ átlépésével egy másik ország magyar középiskolájához, és ott közösen ünnepeljenek október 23-án. A program kiemelt célja az is, hogy a látogatás során minél több közvetlen kapcsolat alakuljon ki a magyar diákok, tanárok, illetve iskolák között. Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje október 1-e. Csáki Csongor a szövetség elnöke rádiónknak elmondta azt is, hogy a miskolci középiskolák rendszeresen részt vesznek az utaztatási programjukban.
2019-09-12 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt