Pogácsás Patrik és felesége Pogácsásné Kusnyír Éva már két éve élnek a Sárospatak melletti településen, vagyis egy ideje már részesei a gyülekezeti életnek. Az eseményen készített összeállításunk elején Pogácsás Patrikkal beszélgetek, először is arról, hogy miként kapott elhívást a lelkészi szolgálatra.
2023-08-11 |
A mindennapi élet megkönnyítéséhez adományozott hasznos eszközöket és használati felszereléseket a makkoshotykai központú Quercus Egyesület egy kárpátaljai református közösségnek. Az adomány pénzügyi hátterét Szabó Zsolt, Heves vármegyei országgyűlési képviselő biztosította. Az áramátalakításra alkalmas inverterek, valamint a napi használati cikkek átadását Makkoshotykán, a helyi református gyülekezet szervezésében bonyolították le.
2023-01-18 |
Feleségével együtt az egyházközség tagjai maradnak. A helyi gyülekezet lelki vezetőjét megromlott egészségi állapota kényszerítette arra, hogy egy évvel korábban vonuljon nyugállományba, mint ahogyan elérné a nyugdíjas korhatárt.
2021-09-23 |
Negyvenegy évnyi lelkészi szolgálat után távozik a makkoshotykai református gyülekezet lelkipásztori tisztségéből Pocsai Ferenc, ám feleségével együtt az egyházközség tagjai maradnak. A helyi gyülekezet lelki vezetőjét megromlott egészségi állapota kényszerítette arra, hogy egy évvel korábban vonuljon nyugállományba, mint ahogyan elérné a nyugdíjas korhatárt.
2021-09-17 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola