Segélyszállítmányt indított Törökországba a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A segélyszállítmánnyal együtt Törökországba utazott a helyreállítást segítő hosszú távú program előkészítésére a szeretetszolgálat vészhelyzetkezelési csapata.
2023-02-16 |
A létesítmények által termelt áram értékesítéséből az ország legszegényebb településein élő családok jutnak támogatáshoz, ami a tervek szerint 3500 háztartás téli fűtéséhez nyújt majd jelentős hozzájárulást. A kiválasztott helyszínek között számos Miskolc környéki, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település is van. Romhányi Tamást, a Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetőjét kérdeztük.
2022-11-03 |
Elindítja telemedicina szolgáltatását a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, mely a Felzárkózó Települések Program helyszíneire viszi el a hiányzó háziorvosi ellátást.
2021-11-10 |
A hétfőn átadott jármű nagy segítség lesz a szervezet számára a mindennapokban, hiszen ezzel szállítják majd a sérült gyermekeket az iskolába, valamint az idősotthon lakóit az esetleges orvosi vizsgálatokra. Először Brahó Zsuzsannát a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miskolci Csoport vezetőjét hallhatják, majd Baloghné Turú Mártát, a miskolci MBM Kft. marketingvezetőjét.
2021-09-10 |
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miskolcon is működteti az ápolási és idősek otthonát, a hajléktalanok átmeneti szállását és a családok átmeneti otthonát. A koronavírus járvány alatt az adományozás is körülményesebbé vált, a személyes érintkezések korlátozása miatt adományokat nem lehet sem elvinni, sem átadni. Így a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által használt épületekben is ideiglenesen felfüggesztették az adományok fogadását. Annak érdekében, hogy továbbra is tudjanak gondoskodni az idősekről, fogyatékkal élőkről, hajléktalanokról, pénzbeli felajánlásokat várnak.
2020-03-25 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt