Az Agrárminisztérium hirdette meg a pályázatot, amelyre online módon lehetett szavazni. A 21 állami erdőgazdaság területeire 61 ezren voksoltak. A cél, felhívni az emberek figyelmét a természet fontosságára, arra a környezetre, amely körülveszi őket.
2023-07-26 |
A pároskolbász népszerűsítése mellett számtalan program várja a családokat a 2700 négyzetméteres sátorban. Lesz kolbásztöltő verseny, bemutatkoznak az éttermek, koncertek, gyerekprogramok és egy konferencia is várja az érdeklődőket.
2022-09-15 |
Istentiszteletet közvetítettünk Debrecenből, a Nagyerdei református templomból. Igét hirdetett Püski Lajos, a gyülekezet lelkipásztora.
A három hónap alatt - szinte kizárólag belföldi forgalomból - 147ezer vendégéjszakát könyvelhettek el, ez tavalyihoz képest 11%-os növekedés. Debrecenben a nagyerdei strand is jó nyári szezont zárhatott. Mindezt sajtótájékoztató keretében értékelte a városvezetés.
2021-09-22 |
Máté Bence világhírű magyar természetfotós két képpel is támogatta a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület irodalmi pályázata záróakkordjaként megjelenő kiadvány elkészültét. Az egyesület önkéntesei télen etetik, nyáron itatják a Nagyerdő madarait, eddig 11 madáretetőt állítottak fel, melyek gyarapodását most már évente két jótékonysági futóversennyel is támogatják.
2020-01-01 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt