A tanévkezdéssel bezárta kapuit a Sóstói Parkfürdő és a Tófürdő Nyíregyházán. Podlovics Lajos, a Sóstógyógyfürdők Zrt értékesítési vezetője rádiónknak elmondta: az időjárás szempontjából nehezen indult a strandszezon. Július közepétől, ahogy jobbra fordult az időjárás egyre többen keresték fel a strandokat, közel 190 ezer látogatót fogadtak.
2023-10-09 |
A nyári szezon végét követően is nyitva marad a miskolci Selyemréti Strandfürdő. Ezt Veres Pál polgármester jelentette be a közösségi oldalán. A borsodi vármegyeszékhely számára kiemelt jelentőséggel bír a fürdő, hiszen nemcsak a strandolni vágyóknak fontos, az úszásoktatásban is nagy szerepe van, illetve turisztikai szerepe is meghatározó.
2023-09-05 |
A karbantartás mellett január 20-22. között lesznek a szárazlábas túrák, amikor az érdeklődők idegenvezető kíséretében járhatják be a fürdő barlangrendszerét és a víz nélküli medencéket.
2023-01-12 |
Miskolc környékén a Vadna-tó, Mályi-tó, Nyéki-tó, Muhi tó és a Tiszabábolnai holtág várja a fürdőzőket. Ezeket a strandokat már ellenőrizte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya.
2022-06-30 |
Április 15-től újra megnyitja kapuit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolcán. A fürdőt a karácsonyi ünnepeket követően zárták be, az eltelt időszakban karbantartási munkálatokat végeztek a komplexumban.
2022-04-07 |
A három hónap alatt - szinte kizárólag belföldi forgalomból - 147ezer vendégéjszakát könyvelhettek el, ez tavalyihoz képest 11%-os növekedés. Debrecenben a nagyerdei strand is jó nyári szezont zárhatott. Mindezt sajtótájékoztató keretében értékelte a városvezetés.
2021-09-22 |
Számtalan színvonalas szolgáltatás várja majd a fürdőzni vágyókat. Az országban egyedülálló módon sárkányok hátán vagy víz alatti világba utazhatunk a virtuális csúszdán, amelynek különlegessége, hogy egy VR szemüveget használva fogunk bele a virtuális utazásba. Ezenkívül saját cukrászdája is lesz az élménykomplexumnak. Egy nyereményjátékot is hirdettek, aminek a nyertesei június 11-én, a "premiert" megelőző napon léphetnek majd be elsőként az élményfürdőbe – mondta el Németh Judit a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője.
2021-06-01 |
A szervezet Debrecenben tartotta őszi közgyűlését, amelyen az is elhangzott, hogy szükség van a támogatásokra ahhoz, hogy a munkahelyek megmaradjanak. Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese ismertette a jelenlegi helyzetet.
2020-09-25 |
Hétfőtől zárva tart a miskolci Selyemréti Strandfürdő. Elkezdődik a sátor téliesítése, valamint a karbantartási munkálatokat is elvégzik. Az úszóbérleteket időarányosan meghosszabbítja az üzemeltető Miskolci Fürdők Kft.
2019-11-06 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt