Kimondottan lányoknak szól az Agóra Tudományos Élményközpont és a National Instruments „Women at Tech” elnevezésű pályaorientációs programja, mely az elmúlt tanévben sikerrel zárult.
2022-12-08 |
Gondolta volna, hogy egy fát át lehet ültetni? Az átültetés lehetősége teljesen valós, már Magyarországon is elérhető egy morózus munkagépnek - és persze azt kezelő elkötelezett szakembereknek - köszönhetően.
2022-11-05 |
Napjainkban a vírusos és bakteriális fertőzések globális veszélyt jelentenek az emberiség számára. A fertőzés azonosításában az egyik központi probléma, hogy a vírus vagy baktérium örökítőanyagát el kell különíteni, mely eszköz - és időigényes folyamat.
2021-08-19 |
Vasárnap minden magyarországi református templom zárva marad, nem lesznek nyilvános istentiszteletek. Az egyháznak azonban ebben a nehéz helyzetben mindenképp el kell juttatnia a vigasztalást, a bátorítást, Isten igéjét a hívőkhöz, az érdeklődökhöz, az emberekhez. A következő percekben arról beszélgetünk az Európa Rádió műszaki munkatársaival - Ferenci Gáborral és Misik Attilával - hogy milyen lehetőségek vannak egy-egy gyülekezet, lelkész előtt arra nézve, hogy élőben, vagy felvételről, videóval, vagy csak hanggal, de istentiszteletet, áhítatot közvetítsen az interneten.
2020-03-21 |
Január 28-a az adatvédelem világnapja volt melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az adatvédelem fontosságára. Miért van erre szükség, milyen lépéseket tett adataink védelme érdekében az Európai Unió, és mit tapasztalnak ebből a Nyíregyházi Törvényszéken? Erről beszélgetünk a következőkben.
2020-02-09 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt